meltem arikan 

kapat
  1. 1968, Ankara doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Büro Yönetimi nden mezun. Evli, Ege adında bir oğlu var. 1991-1995 yıllarında çeşitli edebiyat dergilerinde öyküleri ve denemeleri çıktı. daha önce Ve... Veya... Belki...(1999) Evet...Ama...Sanki...(2000) ve Kadın Bedenini Soyarsa (2002) adlı romanları yayınlandı. Ayrıca, etkili iletişim ve doğru beden dili kullanımı konusunda araştırmalar yapıp eğitimler veren Arıkan, halen Enersis a.ş nin geliştirme başkanı ve yönetim kurulu üyesidir.

NOT: Yeter Tenimi Acıtmayın adlı kitabından alınmıştır.
    (eticicibebe, 30.06.2006 18:40)
  2. yazarın yeter tenimi acıtmayın'dan sonra çıkan kitapları zaten yoksunuz ve umut lanettir'dir.
    (derin, 10.07.2007 12:26)
  3. Beşinci romanı Zaten Yoksunuz 2005 yılı mayıs ayında yine Everest Yayınları arasında yayınlanmıştır
    altıncı romanı 'umut lanettir' olan yazarın, yeni yayımlanan kitabının adı 'beden biliyor' raflarda ki yerini almıştır. ilginç kapağı ile de dikkati çekmektedir.
    (seaman, 08.05.2008 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» biiznillah harf i cerrleri de ogrendik » exelance » borcu » angelina grun » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » interstate 60 » oscar wilde in son vasiyeti » cevad prekazi » serenat » uyku » cungus un tarihi eserleri » hakan sukur yukseldi top bosta kaldi » cicek alinmasini sevmeyen kizlar » enderun sevgiler » ankara universitesi bahar senligi 2008 » bizkaclirayiz com » esra erol la izdivac » ben hic asik olmadim » ben hic sevemem » imhotep » devamli ereksiyon halinde olan insan » harcsiz pasaport belgesi » sen tek biz hepimiz » sokak futbolu kurallari » ask sokagi » hincal uluc » vezirkopru » jose mourinho » trille a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa