melon sapka ile barlar sokaginda dolasmak 

kapat
  1. melon şapka, uzun pardesü ve deri eldivenlerle begin doruk edası ile cazır cazır müzik çalan barların sokağında salına salına yürümektir. yürürken etraftaki genç nesile ucube gözü ile bakarken, onların gözündeki "ucube bu" bakışını görmemektir. saçmadır.
    #2932087 (lavinya_, 01.02.2008 16:25 ~ 16:54)

© 2008 - uludağ sözlük

melon sapka ile barlar sokaginda dolasmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. melon sapka ile barlar sokaginda dolasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melon sapka ile barlar sokaginda dolasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» segervisa » gorukle » guru yemis » yine o adam » vilisipidist » ilk maymunlarin insandan geldigi gercegi » ben zir cahilim » yalnizlik omur boyu » sirket evliligi » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci