melissa boyner 

kapat
  1. efenim öncellikle tarih itibarı ile bu kızı tanımam benim iki sene önceye dayanir. bir arkadasimin bana ulan su karının sarkılarını dinlesene emmeli gommeli resmen demesiyle kendisini dinlemis bulundum. o zamanlar internette donen 2 sarkisi vardi seviserek ölelim ve sana vermezsem adlı şarkılar idi. gayet sıradan bir ses gayet yeliz yesilmen tarzı sarkılar yapan bu kızcagızımızın diger avam sarkicilardan farki şarkı sözlerinin gayet acik bi sekilde olmasada caktirmadan, gel bana göm, gel beni yala , ne zaman bana basacan , seninki kac cm , tarzında gondermeler yapar. gecen gun tv de rastladigim bu zat-ı muhterem simdide bu sarkilarina bir albüm yapmis. albumun adı "beni özenle aç" s harfini soyleme ozurlu bu kızcagıza muzık hayatında basarilar diliyoruz. kendisi adina ilk entry i ben girdim bundanda bilhakis cok mutluluk duyuyorum. cunku yakında kendisinden bol bol soz edicez. (bkz: turkiyenin jennifer lopezi benim) (bkz: hulya avsar artik yaslandi)
    #2620622 (kavalci, 23.11.2007 08:08)
  2. ağustosta süperdi isimli bir albüm çıkarmış bağyan. albüm forumlarda +18 şeklinde veriliyor gerisini siz düşünün. muhteviyatına bakıyoruz:

Melissa Boyner - Ay Çok Etkilendim
    Melissa Boyner - Sana Vermezsem
    Melissa Boyner - Sana Vermezsem (First Version)
    Melissa Boyner - Sevişerek Ölelim
    Melissa Boyner - Süperdi
    Melissa Boyner - Süs Bebekleri
    Melissa Boyner - Tehlikeli

(bkz: oha)

ayrıca hanım kız muhtemelen boynerlerin kızı. yani zengin familyadan gelmekte.

göte girmeden önceki edit: boynerlerle alakası yokmuş hanım kızın, cem boyner amcam diye bir palavra atmış sonra kolpa olduğu ortaya çıkmış. uyardığı için monsta'ya teşekkürler.
    #2620626 (forever young, 23.11.2007 08:15 ~ 08:23)
  3. e haydi kendisini birde videosunu verelimde tam olsun degilmi ya
    http://www.youtube.com/watch?v=_tMEAb7vQzI + ayrıca lütfen views sayısına dikkat ediniz
    #2620630 (kavalci, 23.11.2007 08:21)
  4. (bkz: sana vermezsem (first version)) çok da konuşmaya gerek yok sanırım.
    #2620631 (monsta, 23.11.2007 08:22)
  5. (bkz: cem boyner)
    (bkz: boyner holding)
    #2620632 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 23.11.2007 08:24)
  6. (bkz: horny)
    #2620637 (revolter00, 23.11.2007 08:40)
  7. kadın kısmının aslında demek istediklerini açık ve net ifade ile söyleyen kadın!
    #2620645 (amacsadeceyasamak, 23.11.2007 08:58)
  8. -kadın kısmısını temsil etmeyen şarkıcımsı.

türk feminist derneği 2007
    #2620647 (forever young, 23.11.2007 09:00)
  9. bu da melissa b dir.

(bkz: melissa p)
    #2620749 (filozofil, 23.11.2007 10:20)
  10. sözlüğe devet etmemiz gereken şahıstır.
    Bir de bize söylesin. *
    #2620757 (yamuq, 23.11.2007 10:25)
  11. şarkılarının isimlerine ve sözlerine bakılırsa vücut isisının yüksek olduğu tahmin edilen bayandır.

Melissa Boyner - Ay Çok Etkilendim
    Melissa Boyner - Sana Vermezsem
    Melissa Boyner - Sana Vermezsem (First Version)
    Melissa Boyner - Sevişerek Ölelim

seviserek olelim:

Kana kana içelim aşkı
    Yana yana geçelim kendimizden
    Seçelim bir yıldız gökyüzünden

Dahası var bizede gidebiliriz
    Aması var ışıklar sönük olacak
    Uykular çoktan kaçacak
    Gece de kucak açacak

durma...seviserek olelim
    yapma..bu gece sevişelim
    aşkım..hadi şarap içelim
    fazla fantazi kurduk icraata gecelim.!

sana vermezsem:

bak ömür geçiyor aşkım
    sana vermezsem kime verecegim (es) kalbimi
    seni sevmezsem kimi seveceğim, gel hadi
    var mı benim gibisi

inan ki, cok darsin deme! alabiliyorum
    geniş bir yer var kalbimde ama seni çözemiyorum
    (tekrar)

bak ömür bitiyor aşkım
    sen girmezsen kim girecek ki (es) devreye
    çok naz yaptım, hal mi bıraktım sevmeye
    sabrım yok beklemeye

inan ki, cok darsin deme! alabiliyorum
    geniş bir yer var kalbimde ama seni çözemiyorum
    (tekrar)(tekrar)(tekrar)

--------

(bkz: +18)
    (bkz: abaza kadın)
    #3424277 (Alfie, 20.05.2008 22:03 ~ 22:05)
  12. hayatımın kadını, ismindeki iki adet s'ye kurban olduğum başarılı şarkıcı.
    (bkz: namusum).
    #3424305 (oyle yok oyle kopmahlih oynama, 20.05.2008 22:10)
  13. kendi hayatını kısaca özgeçmiş halinde verdiği özenle açınız albümünden anladığımız kadarıyla dar ve alabilen bir yapıya sahip, * aşkı girmez ise kim girecek bilemeyen, fantazilerle uğraşmayan realist çizgide icraate gecen bir kızımızdır.
    #3617138 (MansonicAddiction, 04.07.2008 01:52)
  14. gidiyorum demeden gidişim varya süperdi
    o surat ifaden görülmeye değerdi
    nasıl da vurdum sana tekmeyi
    mor da güzel yakıştı
    unuttum seni.

gibi sözleri bulunan şarkıyı söyleyen kızcağız.
    #3619055 (peritozu, 04.07.2008 15:49)
  15. tahminimce videolarını sesi kapatıp da izlenebilen bıngıl bıngıl bi kız. *
    #3619092 (buyuyunce moderator olucam, 04.07.2008 15:56)
  16. tiki şarkıları yapan kız. demet akalın'la düet yapmalarını bekliyorum en kısa zamanda. *
    #4057342 (slywitch, 07.10.2008 15:19 ~ 15:20)

© 2008 - uludağ sözlük

melissa boyner başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. melissa boyner ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melissa boyner nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » hem alkol hem sigara » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » korkan kiz » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » bir populer kultur magdurunun ruyalari » facebook u olmayan uuserlar » erganun » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » saipsiz » creed » biz adanaliyik kebabi severik » michael beasley » guldurgec » wilhelm liebknecht » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkcell in odedigi reklam ucreti » yigit ozgur esprileri » brothers of the lame » ua pasali » grandmaster flash » 12 ekim 2008 uds sinavi » desti izdivaciniza talibim » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » gemicik » ahmet yildiz olmedi » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » ultractor » ettore messina » hulya avsar in tayyip aski » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi