melih gokcek 

/ 18
kapat
  1. ankaralı değilim ama sık sık gidip gelen bir kişiyim. her gittiğimde, buralar ne hale gelmiş diye düşündüğümden gönül rahatlığı ile şu tanımı yapabilirim:

ankara büyükşehir belediye başkanlığı görevini beceremeyen başkan. buna karşın popülist politikalarla ve her daim iktidar tarafında olmasıyla tekrar tekrar seçilmektedir.
    #3713141 (kamasutra denedim begenmedim, 24.07.2008 14:43)
  2. devlette devamlılık esastır şiarından hareketle aski'nin borcunu neden ödemediğini anlamadığım kişi. neticede bir yatırımdır ve sen seçildiysen o borcu da, işi de üslenirsin. paşa paşa da ödersin. ayrıca aski borçları da kendisinin görevde oldugu dönemle de ilgilidir. ha zaten yakında bununla ilgili bir dava da açılacak.

bu da, eleştiri begenmeyen gönüllü aklamacılar için doğru düzgün eleştiriye örnek olsun.

--spoiler--

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (ASKi) Genel Müdürlüğü'nün hesap, iş ve işlemleri üzerinde içişleri Bakanlığı müfettişlerince yapılan incelemede, ASKi'nin banka hesaplarında 50 milyon YTL olmasına karşın, dış borçlarını Hazine'nin ödediği ortaya çıktı. ASKi, bundan dolayı Hazine'ye yaklaşık 1.1 milyon YTL gecikme faizi ödemek zorunda kaldı. Müfettişler, ASKi'nin dış borçlarını Hazine'nin ödediği dönemde mevzuata aykırı olarak, Büyükşehir Belediyesi'ne para aktardığını belirledi.

Müfettişler, ASKi'nin 2002, 2003, 2004 mali yılı hesap, iş ve işlemlerini inceledi. Hazırlanan raporda, ASKi'nin içmesuyu, atıksu ve biogaz projeleri için Hazine devirli Almanya'dan dış kredi aldığı belirtildi. ASKi Genel Müdürlüğü'nün su yatırımlarında kullanılan ve Almanya'dan temin edilen kredilerin 1 Ocak 1992-23 Aralık 2002 tarihleri arasındaki geri ödemeleri Hazine Müsteşarlığı'nca yapıldı. ASKi'nin Hazine'ye ödenmeyen kredi borçları, 23 Mart 2002'de yeniden yapılandırılarak belirli bir ödeme planına bağlandı. Borcun 12 eşit taksitte ödenmesi planlandı.

MEVZUATA AYKIRI

Hazine'ye 1.1 milyon YTL faizle para ödendi. Yapılan incelemede ASKi'nin bilançosuna göre bankalarda 50 milyon YTL olduğu belirlendi. Müfettişlerin incelemesinde bu dönem içinde ASKi'nin hesabındaki paranın 20 milyon YTL'sinin belediyeye borç olarak aktarıldığı belirlendi. Raporda, bunun mevzuata aykırı olduğu kaydedildi.

--spoiler--
    #3713165 (montajelemani, 24.07.2008 14:48 ~ 14:50)
  3. hakkında yapılan doğru düzgün eleştirilerden örnek alınması gereken belediye başkanı.

aski borçları hakkında, her ne kadar üzerine kalmış olsa da adım atması gerekmektedir.

edit: armada'nın karşısına yapılan metro ve metro iş merkezidir.

ato başkanı'nın melih gökçek'ten nefret ettiği doğrudur ama, orasına bir şey diyemeyeceğim.

edit 2: kendi oğlunun otobüs firması olmayan başkan. kim uyduruyorsa kaynağının gaz kaçağı yapıp yapmadığına iyi baksın, çünkü oğlunun araba yıkama dükkanı var.

iftira atmak ne kolay yahu! herkes sallıyor dötünden, hürriyet gibi... işin kötüsü sonra tekzipler, özür dilemeler de yok. o kadar da uzaklar erdemli olmaktan!

kendisiyle alakalı doğru düzgün eleştiri yapılmaması tam tersine yalan söylenmesi, vicdanı olan bir yazarı avukatlığını yapmak mecburiyetinde bırakmıştır.

tanım: ankara büyükşehir belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren başkan.

edit: hala adındaki i. ile kendisine ayar verebilecek kadar sığ insanlara başkanlık yapan ankara büyükşehir belediye başkanıdır.

bunların bir de orospuluk mesleğini seçmiş birinin kendi seviyesini göstererek, televizyon programında ettiği o.çocuğu lafını söyleyenleri de vardır ki, onların sığlığının tarifi mümkün değildir.
    #3713184 (aklini kullanan gerizekali, 24.07.2008 14:51 ~ 16:34)
  4. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara'lıların sorunları dışında herşeyle ilgilenen şahıs.

(bkz: senin üstüne vazife mi?)

eskişehir ile uğraşır, izmir ile uğraşır, odtü ile uğraşır, onla uğraşır bunla uğraşır. çok yoğun ve meşgul bir kişidir. ankaralı'nın sorunlarıyla kendisini meşgul etmemek gerekir...
    #3713193 (alikula, 24.07.2008 14:52)
  5. su gunlerde ankara'nin her yerinde buyuksehir belediyesi yaz konserleri adli muthis calismasi gorulebilecek olan sahistir. benim bildigim belediyenin hazineye ve botas'a milyarlarca dolar borcu var, metro 10 yil onceki halinden 1 cm ilerlememis ve yakin zamanda ilerlemesi de mumkun degil, sehir suyunun cok daha iyi aritilmasi lazim, uzak ilcelere giden otobusler yazin barut ficisi halinde tika basa gitmekte ama yok, halka eglence lazim tam bir vur patlasin cal oynasin mantigi.. aman allahim ya aynen sodom ve gomore'nin son gunlerini yasiyoruz. ustelik en buyuk yaz konseri de agustos'un basinda, ankaralinin parasiyla adam hic utanmadan yuzbinlerce dolara her hafta sanatci getiriyor, otobusten oyuncak atiyor ve tabii yuzunden hic eksik etmedigi o muthis siritisi da bonusu.. bir de bunun iki tane klonu var, bi tanesi gokceksporun basinda, bu ailenin bir diger oyuncagi da o cunku, yuzunde ayni siritisla transferlerini tanitiyordu gecen gun. allah artik ankarayi korusun bunlarin serrinden.
    #3713258 (krasnayapolyana, 24.07.2008 15:03 ~ 15:04)
  6. "ormandan da otoyol geçireceğim, eymir'i de alıp halka açacağım" diyerek kalitesini ortaya koymuş belediye başkanı.

(bkz: ormandan otoyol geçirmek)
    #3714630 (madmadam, 24.07.2008 19:18)
  7. yıllarca eleştirmekten, yanlışlarını göstermekten, halkı nasıl gerizekalı yerine koyduğunu ispat etmekten usandığım ama sonuçta hep aynı koltukta oturan belediye başkanı. ankara'lılar halinden memnunsa bırakalım dağınık kalsın. sonuçta her sene seçen onlar, her boka katlanan da onlar.

madem ankara halkı illede bu adamı istiyor, ortaya çıkan o kadar rezalete rağmen illede melih ziksin bizi diyor o zaman debelenmemize gerek yok zaten fayda da etmiyor.

ben sadece senede 1-2 hafta onun şehirinde onun saçmalıklarına katlanmak zorunda kalyorum. gerisini ankara halkı düşünüp ankara halkı bulsun.
    #3714689 (hah buldum sonunda bir isim, 24.07.2008 19:33)
  8. nasıl iş bitirdiğini merak ettiğim belediye başkanıdır. Şahsen zor anlaşılır ve anlatılır biri olduğunu düşünüyorum. Birgün birlerinin çıkıp gizli işler çevirdiğini söyleyeceğinide düşünmekteyim. tarih hakikatleri yazmaya devam edecek ve bende onları okuyacağım. bakalım neler olacak. (bkz: to the next step)
    #3714724 (tristar, 24.07.2008 19:40)
  9. kömür tüccarıdır hocam, verin bi su borusunu, oynaması için yanlış anlamayın. verin boruyu girsin içine dönsün dolaşsın.

(bkz: odtü değil melih gökçek yıkılacak)
    #3714740 (sohodo, 24.07.2008 19:43 ~ 25.07.2008 23:58)
  10. ODTÜ kapısı Gökçek
    Dardır geçilmez bre Gökçek, dardır geçilmez
    Çetindir gençleri Gökçek, sana yol vermez

Ural'dan geçilir Gökçek
    Bizden geçilmez, bre Gökçek, bizden geçilmez
    Suyun arsenikli Gökçek, bir tas içilmez

ODTÜ öğrencisini Gökçek
    Koyun mu sandın bre Gökçek, koyun mu sandın
    ODTÜ'yü yıkmayı Gökçek oyun mu sandın

ODTÜ ormanını Gökçek
    Bahçen mi sandın bre Gökçek, bahçen mi sandın
    Çalıp çırpmayı bre Gökçek, kolay mı sandın
    #3714762 (sohodo, 24.07.2008 19:49)
  11. http://www.ktunnel.com/in...b9e1cc4519a1af55a4e616035

(bkz: büyüksün başkan)

ancak temiz ve hizmet niyetli bir kalpten süzülebilecek samimi gözyaşların... sana çocuk esirgeme dönemindeki görevinden beri dua eden insanlar... mutlu ettiğin bunca genç, yaşlı, kadın, erkek...

hak ediyorsun.

devam et!

edit: görme engelli kardeşimizin sözleri yüreğimin taa derinlerine dokundu.

"onun yüzüne dokunmak onu görmek istiyorum!"
    #3723641 (aklini kullanan gerizekali, 26.07.2008 13:11 ~ 13:14)
  12. odtüyü halka arz etmeyi planladığı söylenen gözlenen ... olan işte bir büyük şehir belediye başkanı.
    bu aralar bayağı ekşın yapıyor ama anlamadık gitti.
    #3723713 (zuvvar, 26.07.2008 13:25)
  13. reklamını yapmak için, görme özürlü kardeşlerimizi bile kullanabilen bir insan. ne denir ki.
    #3723746 (aristo, 26.07.2008 13:31)
  14. 2 gündür ankaranın yarısını ana boru patladı diye susuz bırakan ankara büyük şehir belediye başkanı.
    #3725730 (baytar, 26.07.2008 21:04)
  15. ankara trafiğini katleden insan. bize içirdiği arsenikli sularla zehirlenmesi dışında başka bi umudum yok
    #3750852 (lolly, 31.07.2008 21:05)
  16. mensup olduğu parti nedeniyle her hareketi batan belediye başkanı.

kusura bakmayın ama başka açıklaması yok.
    #3750883 (kertmeyenkele, 31.07.2008 21:11)
  17. cemil çicek'ten sonra türkiye'de siyasi zekası en yüksek olan kişidir. zencidir, sevmezler o ayrı.
    #3750936 (zenci nicki, 31.07.2008 21:22)
  18. (bkz: melih gökcek deyince akan sular duruyor)
    #3751015 (mezarkabul ftw, 31.07.2008 21:37)
  19. sadece hazine ve botaş'a 4 milyar doların üstünde borcu olan ankara büyükşehir belediye başkanı.

hazine ve botaş'ın haciz işleminden ise yetim hakkı yedirmeyen, belediyeler ayrım yapmadığını iddia eden bir demokrasi meteorunun başında bulunduğu iktidar partisi sayesinde çıkan yasa ile hacizden yırtmıştır.

şimdi soruyoruz, akp kontrolü dışındaki belediyelerin hazineye ne kadar borcu vardır? hatta en çok merak ettiğim konu izmir'in hazineye ne kadar borcu var ey melih gökçek? hani sen izmir'i çok daha iyi biliyorsun ya?
    #3763455 (paleface, 03.08.2008 11:59)
  20. bildiğin sinan sağıroğlu

ulan insanevladı ben ankarlı olarak sana ankara'da neden saglıklı su içemediğimi, neden musluktan gelen suyun koktuğunu, sarı renkte olduğunu ve arsenikli olduğunu sorarken sen çıkmışsın bana izmir belediye başkanı şöyle yaptı diye palavra sallıyosun.
    ben ankaralıyım arkadaşım bana ne izmirden!
    ben izmir'e sadece gezmeye giderim o arada da içersem gider su alır onu içerim. ya 365 gün evdeyken ne halt yiyecem?

versene bana bunun cevabını! sözü evire çevire hiçbirşey anlatmadan 3-4 program geçiriyosun.

burayı okursan veya okuyan bir yakının varsa sorsun sana:

yanıbaşımdaki kızılırmaktan artımadan falan getirdiğin o arsenikli suyun metreküpü 3 milyonken binlerce kilometre uzaktan gelen doğalgaz nasıl oluyor da bu sudan ucuz oluyor ya da bu su nasıl oluyor da bu kadar pahalı oluyor?

neden aski'deki genel planı uygulayıp 2001 de yapman gereken 2 barajı yapmadın da sonra milleti bu pis suya mecbur bıraktın?

biz sana yıllardır önden parasını ödeyip doğalgaz alırken sen nasıl olur da parasını peşin aldığın doğalgazdan dolayı botaş'a milyonlarca dolar borçlu olursun?

bunu soran kişinin herhangi bir siyasi bağlantısı yok, haram para da yemedi senin gibi. annesi ev hanımı babası esnaf onun da vergileri düzenli ödenir, kuruş borcu da yoktur devlete. hani olur da açık armaya kalkarsan açığım yok! senin huyundur sorulana cevap vermeyip karşındakinin açıklarını aramak da o bakımdan!

edit: geçen gün bakkaldan fiş almadım belki onu kullanırsan işine yarar!
    #3870371 (xargn, 25.08.2008 22:47)
  21. adı telaffuz edildiğinde akan suların durduğu şahsiyet (bkz: suların kesilmesi)
    #3870388 (sansar salvo, 25.08.2008 22:51 ~ 22:52)
  22. odtuyu yıkma hayallerinden sonra "kızılırmak suyu da kafa yapıyormuş ya" diye düşündüren kişilik..
    #3870407 (junon, 25.08.2008 22:55)
  23. asti'den ankaray'a binip, batikent'te metrodan indikten sonra herhangi bir ringe totalde 45 dakika icinde erismesini bekledigim heriftir.**
    #3870414 (fenasi kerim, 25.08.2008 22:56)
  24. http://haber.gazetevatan....d=195711&Categoryid=1

biri bu adamı durdursun.
    #3872444 (delice, 26.08.2008 12:45)
  25. 7 sülalesini belli olmayan yollardan zengin edip her bulduğu köşeye 2-3 adet lüzumsuz havuz yaparak belediye baskanlıgı yaptıgını sanan,cok degerli ankaralı hemsehrilerimin toz konduramadığı insanımsı.simdilerdeki en önemli uğraşı ise türkiye'nin en önemli eğitim kalelerinden biri olan odtu yü nasıl yıkarım hesapları yapmakmış.kendisine ve çapulcu yandaşlarına selam ederek elinden geleni ardına koymamasını diliyoruz.
    #3887780 (sahtemustaine, 29.08.2008 16:56)
/ 18
© 2008 - uludağ sözlük

melih gokcek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. melih gokcek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melih gokcek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sakarya » enderun sevgiler » 15 mayis 2006 » tehlikeli saplanti » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » yatmadan once yuz firca darbesi » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » birak daginik kalsin » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » brugge » 3harf sozluk » cebit » banyo yapmak vs dus almak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yandex » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » edirne » turklerin elinde bir alman tacir » sozlukte gay var » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » beyaz kale » chicco » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » haydan gelen huya gider » serdar akinan » philosophia » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » zallasana zallasana mendilini » merve yi tavla