melih gokcek istifa 

1. son zamanlarda Tüketici Dernekleri Federasyonu(tüdef) Başkanının ve bütün düşünen ankaralıların beklediği su sorunuyla da zirveye çıktığı istifa beklentisidir.

(bkz: Haydi bastır ankara)
    #2067356 (espressivo, 04.08.2007 10:15 ~ 12:26)
  2. (bkz: kızılırmak suyu)
    #2067769 (espressivo, 04.08.2007 12:30)
  3. son derece bilinçsizce ve duyarsızca hareket eden ve düşünmeyen insanın yapacagı istifa çağrısıdır. melih gökcek kızılırmak projesini normalde bitirmesi gereken zamandan tam 1.5 2 yıl daha erken bitirmeye çalışırken bazı kesimlerin kendisini istifaya çağırması anlamsız geliyor bana. he eger sorun başka bir şeyden ötürü ise ona yorum yapamayacagım fakat bir istanbullu olarak melih gökçek'in belediye başkanlık görevini son derece iyi bir şekilde yerine getirdiğine inanıyorum.
    #2067828 (memolf, 04.08.2007 12:40)
  4. ankaralı olmayan ankaralı düşünmeyenin bilemeyeceği durumdur.
    (bkz: göksu parkına su doldurup barajların boş kalması.)
    #2067851 (espressivo, 04.08.2007 12:43)

© 2008 - uludağ sözlük

melih gokcek istifa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. melih gokcek istifa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melih gokcek istifa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sako » killanma kilavuzu » sabri sarioglu » ikariam » tri » ozellestirmelere karsi cikmanin manasizligi » turkce ye sokmak » hulya avsar in kurban kesmeye karsi olmasi » zeki ama calismiyor » malimtrak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games