melih gokcek icin opera 

kapat
  1. bugün tv'lerde görülen ankaralı anarşistlerin yaratıcı protestosudur:

tatile çık melih, tatile çık melih, tatile çık tatile çık melih... diye sürüp giden protest-operadır.

içten geçen edit: "istifa et melih istifa et melih istifa et istifa et melih... "
    #2116525 (kerameti kendinden menkul, 12.08.2007 03:01 ~ 14:57)
  2. ''suyumu iç melih suyumu iç melih'' diye coverlanabilir.
    ''anana git melih anana git melih'' ise bonus track olabilir.
    #2116558 (taharetmuslugu, 12.08.2007 03:11)
  3. melih saat 12:00'da güneşin altına bırakılıp, türkiye'nin bütün tiki kızları getirilirse ve bu kızlara opera söyletirse işe yarayabilecek projedir. bu işlem haftada 5 gün, günde 3 saat uygulanmalıdır. yoksa bu herif adam olmaz.

tabii aynı işlemi ankaralılara da uygulamak gerekir, adam ne zaman seçime girse kazanıyor. bu kadar sevilecek bir iş yapmadığına göre affedersiniz ama olayı sadece ankaralıların mallıklarına yorarım ben.
    #2116657 (nickerim, 12.08.2007 03:45 ~ 03:51)
  4. dünkü odtü eyleminde "ampülsün sen melih" şeklinde söylenmiştir. eller havada kıvrılır, kalçalar sallanırsa çok da eğlenceli olur.
    #3718232 (peride3, 25.07.2008 13:28)

© 2008 - uludağ sözlük

melih gokcek icin opera başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. melih gokcek icin opera ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melih gokcek icin opera nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin buyudugunu anladigi an » migren » john mayall » supremist » les choristes » ates dansi yaparak turnikeden gecmeye calismak » kurt halki lideri abdullah ocalan » resmi tarihe savas acmis sozluk yazari modeli » cilgin atmak » malumun ilani abesle istigaldir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games