melez guzeldir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aci guzeldir ama sadece biberde guzeldir
  2. melez
  3. melez kutuphane
  4. melez kizlar
  5. melez turkler
  6. melez erkekler
  7. malezyalilarin melez olmasi
  8. harry potter ve melez prens
  9. melez insan esittir sutcu beygiri
  10. sicmak guzeldir

© 2008 - uludağ sözlük

melez guzeldir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. melez guzeldir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melez guzeldir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joe the plumber » aiesec » evil perfection » banyodan yeni cikmis kiz » hic kadin gormemis gibi bakan rezil isciler » one rode to asa bay » aybars lebib diyorsa dogrudur » turkiye sosyalist cumhuriyeti » gossip girl » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » signomi » latince » uludag sozluk online dil bilgisi dersleri » sergen yalcin i hali saha macina cagirmak » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » bilik » bi sor neden yaziyorum » sogan ekmek » reklamin sonunda patlayan silah sesi » kahraman turk silahli kuvvetleri » yaran baslik yonlendirmeleri » telgrafin kelleri » zaman sifali ilactir unutursun dediler » caylaksiniz » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » kral tv » marmaray projesi laneti » evde son ses metal sarki dinlemek » azrail e asik olmak