melekler aglar mi ki 

kapat
  1. Amatör beste grubu altust 'ün şarkısıdır

Anneme sordum,
    unutmuş o küçük meleği.
    Büyükler boğmuş elleriyle,
    affetmez bizi, ağlıyor dedi..

Babama sordum,
    sevmezmiş büyüyen bebekleri.
    sokakta leş kokusu,
    nefes alıyor cesetler
    gördün mü bak
    içlerinde öldürülmüş o küçük veletler.

Melekler ağlar mı ki?
    Ağlatır mı ki?
    Parçalara bölsen beni
    neyim kalır ki?

Parçalayın beni,
    bana bir damla bırakın.
    Gözlerimden süzülen
    o yaşlar bana kalsın.

Söz-Müzik: altust

indirmek için: http://www.altust.org/indir.html
    #1048170 (nuwandatr, 24.12.2006 13:06 ~ 13:07)
  2. (bkz: aglayan kizlari susturma yontemleri)
    #1048178 (serbest radikal, 24.12.2006 13:09)
  3. (bkz: bir çocuğun isyanı)
    #1050872 (nuwandatr, 24.12.2006 21:39)
  4. Ben küçükken, ufacık bir çocukken annemin anlattığı her masalda istediğim herşeyi gerçekleştirecek bir melekten bahsederdi bana. Ben o meleğe hep inandım ve avuttum kendimi. O an olmasada meleğim yeri ve zamanı gelince istediklerimi yapacaktı. Ben buna inandığım için büyüdüm... Ne kadar büyüsemde hiç bir zaman inancımı kaybetmedim ama insanlar büyüyünce meleklere zaman ayıramıyor maalesef. Bu kargaşa içinde meleğimi kaybettim ben, annem de artık beni avutmak için o melekten bahsetmiyordu. Üstelik yaşıtım olan hiç bir çocuk o meleğin beni kurtaracağına ihtimal vermiyordu. Melek bize kızmıştı işte bu yüzden gelmiyordu, o gelmiyordu ben çok özlüyordum.

Ben büyüdükçe gözümde küçülen büyük adamlar her sabah daha fazla kazandı nefretimi. Babam artık sevmiyordu bebekleri çünkü gün gelecekti ve o bebeklerde büyüyecekti. Büyüyen her bebek meleğimi öldürmek için elinden geleni yapacaktı hemde. Benim meleğim korumasızdı ve içimde öldürdüğüm o büyük bebekler her sabah karşıma çıktı en olmadık yerde. Onlar kokuşmuş birer cesetti nefes alabilen ve sokakta bir ölüm sessizliği vardı benden arta kalan. Kimine göre ben ölmüştüm ve kokuşmuş olan bendim ama meleğim bana söz vermişti işte tüm dilediklerimi gerçekleştirecekti. Ölü olanlar onlardı aslında, aslında çokta umrumda değildi işte onlardan olmak istemediğim kesindi.

Bir gün tüm insanlara küsmüş meleğimi gördüm, gördüm işte hep düşlediğim meleğimi. Bana gülümsedi, sadece bana gülümsedi. Öldürdüğüm, öldürdüğümüz ama katili olmadığımız insanlar yüzünden beni bile sevmiyordu. Gözyaşlarımı içime gömdüm, bu sefer ağlamadım.

Melekler ağlar mı ki ? Suçlu benim, meleğim parçalasın beni. Paramparça etse beni neyim kalır ki? En çocuksu, en masum yanımı gözyaşlarımı bırakır mı bana ?

Meleğim bana gözyaşlarımı bıraksın diye ağlamadım bu sefer. bir sarki yaptim.

(bkz: altüst)
    #1058045 (nuwandatr, 26.12.2006 10:28)
  5. (bkz: miki fare ettin beni)
    #1058100 (pafküf, 26.12.2006 10:44)
  6. "evet" diye cevap verilebilecek soru(!). Fakat genellikle ağlamalarının gerçek anlamını anlayamamanız olasıdır.
    #1698980 (nimue, 29.05.2007 00:16)

© 2008 - uludağ sözlük

melekler aglar mi ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. melekler aglar mi ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melekler aglar mi ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cennet bedava cehennem parayla » nar sozluk » uvjb » ramazanda gidalara zam gelmesi » hayat problem cozmektir » mustahak » defne ucucu yagi » elektrik zammina iptal davasi acilmasi » hatirlamak icin tuvalete gitmek » zambak esansi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games