melek koncuy koruklu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. koncuy
  2. ay yuzlu guzel koncuy
  3. beyaz melek ile kara melek arasindaki farklar
  4. koruklu
  5. koruklu otobus
  6. koruklu pipet
  7. koruklu turban
  8. yangina koruklu otobusle gitmek
  9. koruklu otobusle drift atmak
  10. koruklu otobusun korugunun kopmasi

© 2008 - uludağ sözlük

melek koncuy koruklu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. melek koncuy koruklu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melek koncuy koruklu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baba ogul diyaloglari » vapurda aglamak » daniel tozser » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » cit » ogrenci ogretmen diyaloglari » doktorun hastasindan nefret etmesi » ekran yaklama goruntusu » converse giyen erkek erken bosalir » iman zinciri » chaos theory » haydar dumen e sorulan yaran sorular » tygers of pan tang » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » talih kusu » gullibly » zeki duyguluer » artik cok yiprandim diyen sevgili » havlusuz remzi » zengin pici » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » maskeli baloda kiyafet secimi » cocuklar vurdurmasin » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » stairway to heaven » fenerbahce taraftari » stage name » halklar kardestir lan cahil aptal » 13 ekim 2008