melek gibi kiz 

kapat
  1. eger melek adinda bi arkadasiniz varsa soylemesi daha zevkli olur *
    (serji, 28.05.2006 20:53)
  2. seytanin da bir melek oldugunu dusunmek lazim.
    (gregor samsa, 28.05.2006 20:55)
  3. dua gibi bir yüzü vardır muhtemelen.
    (no leaf clover, 28.05.2006 21:41)
  4. (bkz: kanatsız melek)
    (hüptürük, 28.05.2006 21:42)
  5. cem yilmazın goradan bir repliği;
    -ne güzel kız ya, melek gibi kız.
    (hasnicktir, 28.05.2006 21:43)
  6. seksi, hamarat ve bi okadarda kültürlü kızlara bu şekilde hitap ederim ben şahsen.
    (geçmişi olmayan yazar, 28.05.2006 22:39)
  7. kızların istedikleri zaman çok iyi rol yaptığı gerçeği göz önünde bulundurularak, tanıyıp etmeden yapıştırılmaması gereken sıfat.
    (2humbucker1single, 18.07.2007 20:42 ~ 07.08.2007 15:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hataliyim sikiyosa ara » verilen oyu degistirebilmek » 1862 » odtu bilgisayar muhendisligi » sevgilinin striptizci olmasi » sekerpinar » what the fuck are you talking about » 17 yas » moliere icin » yaran yanlis okumalar » entry ve nick uyumu » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » ahmed el kafir bin muslim » boris leonidovic pasternak » muro » yurtdisinda yasamak » open office » yannick noah » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » okey taslariyla kule yapmak » ceddin deden neslin baban » suskunlar » lacrimosa » blow up » krematoryumda yakilip zombi olmak » kardes turkuler » pesindeyim » facebook a vesikalik foto koyan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa