melegin sirlari 

kapat
  1. Asıl adı broken angel olan ve melegin sırları seklinde cevirilen türk-amerikan ortak yapimi sinema filmidir.
    Başrolünde "Yabancı Damat" dizisinde yıldızı parlayan nehir erdogan'ın oynadığı film Amerika'da yaşayan Türk kızı Tülay Pırlant'ın, "ruzgarli sehir" isimli kitabından uyarlandı. ingilizce ögrenmeye Amerika'ya gelen Ebru isimli Türk kızının başından geçen hikayeyi anlatan filmde Erdoğan'a, Türk oyunculardan nilufer acikalin, ayse nil samlioglu, Amerikan sinemasından ise "the shield" ve "ally mcbeal" dizilerinden tanınan jay karnes, "starship troopers" ve "heart of america" adlı filmlerde rol alan patrick muldoon eşlik etti.

(bkz: http://www.imdb.com/title/tt1002964/)

(bkz: http://www.brokenangelfilm.com/)
    #3146168 (derekdivalderon, 16.03.2008 00:33)
  2. fragmanını izleyip hayal kırıklığına uğradığım, bana nehir erdogan 'ın sanki berbat oynadığını düşündüren filmdir.
    #3152271 (alone with everybody, 17.03.2008 03:38 ~ 22:46)
  3. amerikalılarla işbirliği yapmanın, amerikalı oyuncuları oynatmanın,los melekleros'un caddelerine kameraları yerleştirmenin kaliteli bir film için asla ve asla yeterli olmadığını,sanki yetmezmiş gibi, bir kere daha kanıtlayan filmtrak....

eski türk filmleri klişeleri ile -kutsaltahta- klişelerinin birleştirilmesiyle meydana gelen ne idüğü belli olmayan bir klişeler sarhoşluğu.film ilerledikçe ironik bir şekilde, artık bir komedi unsuruna dönen,her sahnede ortaya çıkan sağır ressam çocuğun,sonlara doğru bir sahnede, elinde o nazar boncuğu görününce, dayanamadım "yuh ulan,bu kadar da dangalaklık olmaz" dedim.dışımdan.öfkeliydim.

ben hayatta gitmezdim.'kıramadım da gittik' tadında bir hadise.film hala vizyonda.ben vatani görevimi yapayım,uyarayım dedim.dışımdan.öfkeliyim.
    los angeles' a gidene kadar,oturup evinde, bir göz odada çekseydin ama yine de özgün olsaydın diyorum yönetmene son olarak.dışımdan.ve hala öfkeliyim.çok..
    #3188727 (nickless cage, 25.03.2008 17:01 ~ 17:02)
  4. ikide bir gözünüze sokulan mikrofon hatalarıyla akılda kalan yeşilçam dramalarının mutasyon hali. söylemeden geçemeyeceğim; nehir berbatsın.
    #3298819 (burkay, 21.04.2008 10:54)
  5. güzelim nehir erdogan ın filmin sonlarına doğru zombi haline geldiği film, ilk sahnesinden itibaren negatif yüklü bir hava izleyiciyi itmekte, amerika ya dil kursuna giden her türk kızının amerikalı hocasıyla yatmayacağı fikrine katılsamda garip bir hava var bu filmde. battıkça batıyor ebru her türlü pisliğe kokuşmuşluğa ve yokoluşuna.. sadece kendini akıllı sanan zavallı kızlar izlesin bu filmi başka da bişey demiyorum.
    #3828779 (whynot, 17.08.2008 01:04)

© 2008 - uludağ sözlük

melegin sirlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. melegin sirlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu melegin sirlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» athame » otogarlardaki bagil hiz gercekligi » aynali tahir » east for west » cember sakalli belediye otobusu soforu » dawsonleery » neil patrick harris » yaran yanlis okumalar » you could be my black kate moss tonight » oluye ates etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games