melegin dususu 

kapat
  1. türkiye-yunanistan ortak yapımı bir semih kaplanoglu filmi.
    (adini unutan adam, 13.10.2006 16:59)
  2. başarılı oyunculukları ve özgün senaryosu ile izlenmesi gereken bir türk filmi.
    (kemalettin şentürk, 18.10.2006 20:38)
  3. sinemada izlemiş bir avuç insandan biri olarak, * oldukça başarılı bulduğum bir gri film. samimi ve soğuk... son derece 'gerçek' bir 'sıkışmış' hayattan alıntılanmış aktüel bir klip hissi vermekte izleyiciye, boğmadan, sıkmadan... ayrıca, başroldeki tülin özen'i, akm'deki, memlekette sahnelenen ilk maskeli oyun olan sersemler evi'nde gördüm, el sallayacaktım oyundan sonra çekindim, mahcubtum o anda, şimdi de mahcubum, öyle 'yapmadığım' için... *
    (cryptic, 04.12.2006 01:49 ~ 01:52)
  4. http://www.beyazperde.com/film/2192
    (cryptic, 04.12.2006 02:03)
  5. yönetmenin, sahnelerdeki planları gereksiz yere uzattığı; fakat türk sineması adına gerek senaryo, gerek anlatım dili, gerekse de repliklerdeki doğaçlama havasıyla yeni ufuklar açacağına inandığım enteresan film.
    (huruf, 25.12.2006 19:29)
  6. son dönem türk sinemasında izlemesi insanı en çok yoran filmlerin önde gideni.
    90 dakikalık filmin toplamında 5-6 dakika diyalog ya var ya yok.
    bir filmde az diyalog bulunması o filmi kötü yapmaz zira sinemada tek anlatım yolu karakterleri konuşturmak değildir fakat bu kadar amaçsız sahnelerle örülü, her şeyi seyirciye yükleyen bir filmde de bu eksiklik inanılmaz derecede çekilmez olabilir.
    sanat kaygılı bir film çekiyorsan sinema dilini etkin bir şekilde kullanman ve her sahnenin sana derinlikli bir şeyler anlatabilmesi gerekir.
    nitekim sinemamızda bu işi çok güzel kotaran yönetmenlerimiz mevcuttur:
    (bkz: zeki demirkubuz)
    (bkz: nuri bilge ceylan)
    lakin semih kaplanoğlu kardeşimizin ortaya çıkardığı iş seyircinin sabrını denemekten öteye geçmeyen bir kabızlığa dönüşüyor.
    (gozluklu kedi, 02.01.2007 00:42)
  7. semih kaplanoglu'nun yönetmenlik koltuğunda oturduğu film.
    nantes film festivali'nde en iyi film ödülünü almıştır. *
    (wtasyh, 21.03.2007 17:49 ~ 03.04.2007 19:02)
  8. iç boğucu bir hikayeyi, insanın içini sıkarak anlatan film.
    (siyah inci yagmuru, 08.10.2007 13:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» utanmadan cakma converse giyebilen insan » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » hep seni aradim » park » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » haybeden gercekustu ask » aferin cok iyi dusunmussun » takvim » adnan polat » eternal sunshine of the spottles mind 2 » what a feeling » turbanli f1 pilotu » ask oldurur » karanfil » aklini kullanan gerizekali » killik » cildirin » cehennetl » taharet muslugu » arel universitesi » korner diregine gidip zaman geciren futbolcu » uzayli zekiye » yalinayak basi kabak » her seyin caresi olarak interneti gormek » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » hasilat bilgisi » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » bosluktasallananadam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa