meksika da emo katliami 

kapat
  1. "Meksikada 13 yaşında iki gencin intiharından sonra sokaklardan tepki gelmesi çok uzun sürmedi. Emolar birçok ülkede şiddete maruz kalmaya başladılar.
    Bunlardan en vahşisi ise Meksika'da meydana geldi. Meksika'nın bir buçuk milyonluk nüfusa sahip Querétaro eyaletinde bir araya gelen yüzlerce anti-emo,garip saçlı ve sulugözlü olarak tabir ettikleri emo gençlere meydan dayağı çekerek öfke saçtırlar.
    Bu olay üzerinden fazla zaman geçmemişti Mexico City de meydana gelen bir dayak olayı daha durumun ciddiyetini televizyona taşımaya yetti. "Biraz emo pataklamak" için tekrar biraraya gelen punklar ve rockabilly hayranları metalcilerle birleşerek emoları açık birdille tehdit etti.Tehtidler yerini bulmuş olacakki bu haber üzerine geniş güvenlik önlemleri alan Mexico polisi tek başı gezen emo gençlere kol kanat germeye başladı. Polislerden destek alan emolar sanıldıklarından cesur çıkıp organize olmayı başardılar ve dayak yemeden gezebilme özgürlükleri için sokaklara çıkıp gösteri yaptılar. Tabii polis koruması altında.
    Böyle bir duruma hazırlıklı olmayan radikal punklar ve metalciler çözümü emoların sayılarını, döverek ve tehdit ederek azaltmakta buldular. Bu yanlış karar onlara daha kötü bir dönüş yaptı; zira artık emolar örgütlü.."

kaynak: http://www.placebotr.net/...um/index.php?topic=6921.0

tanım: insanlığın çivisinin çıktığının evrensel olduğunu gösteren hareketlerden biri, bunun katliamı.
    gördüğünüz üzre artık saçınıza, pantolonunuza, dinlediğinize, * makyajınıza göre değerlendiriliyorsunuz.
    yeminlen artık otobüste giderken kulaklığımda sagopa kajmer çalıyorsa, yanımda birkaç 'cezacı'nın olması ihtimalini düşünerek paranoyak oldum, dayak yiyecekmişim gibi hisseder oldum. ya da ceza dinlerken 'sagocu'lar tarafından aynı muameleye maruz kalacağım ihtimali beni böyle yaptı...
    yanlış anlaşılmasın; konu sagopa-ceza-metal-emo-punk vs. değil.

konu, insanların neden bu duruma geldiği.
    yahu seni sen yapan kıçına geçirdiğin pantolon değildir.
    seni sen yapan, dinlediğin değildir o kadar! bunu anlamak bu kadar mı zor?
    ya da bunu anlamaya çalışmadan, sadece kıskançlık-çekememezlik sebebiyle saldırganlaşıp salyalarını saça saça, adeta "önümüze gelene yüs * tekmeeğğ" sloganlarıyla birilerine zarar vermek, bu kadar kolay mı?

bunun dışında, nasıl kıyabildiniz o intihar ederken bile "ya ölürsem??" diye düşünen cağnım emolara?
    onlar zaten hep ezikti *... ama günah değil mi be civanım?

bir de o güzelim saçın "emo saçı" olarak nitelendirilmesi de acı bir şey. sizce değil mi?
    #3884310 (koz tuna, 28.08.2008 21:24 ~ 03.05.2009 21:17)
  2. (bkz: emo ne la)
    #3884327 (stennlord, 28.08.2008 21:26)
  3. emo ve kekoların güçlerini stratejik olarak birleştireceklerini düşündüğüm olaydır.

rusya bir emolar iki. dünya için büyük tehlikeler!
    #3884347 (fatihkul, 28.08.2008 21:29)
  4. başlığı görünce yine mi? dememe sebep olan dayak olayı. sevmiyoruz, fazla abartılı buluyoruz tarzlarını ama bir insanı kendisinden olmadığı için tartaklamak, darp etmek hastalıklı bir durum.
    #3884381 (seftalicekirdegi, 28.08.2008 21:37)
  5. (bkz: kadın programına seyirci olarak katılan emo)*
    #3884386 (yavuzum, 28.08.2008 21:38)
  6. insanligin cikan civisinin bu veletlerin gotlerine cakmada kullanilarak gerceklestirilen ve yapmasi cok zevkli olan bir aktivite.

(bkz: oradaydim)

elde balta, emo katliami yaratmak benim ruhumda var;
    http://i95.photobucket.co...washburnoutx30/viking.jpg +

ve..

katliamin sicak dakikalari icin arayin;
    0 800 kill-emo

emo iseniz yine arayin, sonra 1'e basin. ben gelir bulup pataklarim sizi.

for english, press 9.
    #3884511 (revolter00, 28.08.2008 22:05)
  7. okuduğumda yapanlarının ezikliğiyle alakalı olarak kahkaha atarken sandalyeden düşmeme sebep olan habere konu olan katliam.

kahkaha attım tamam ama düşündürdü de beni bu olay yahu...

(bkz: kimlik arayışı içerisinde olan gençlik) *
    #3886064 (koz tuna, 29.08.2008 07:30 ~ 07:31)
  8. (bkz: lübürütüfist olmanın dayanılmaz hafifliği)
    (bkz: yoğurt demedim lübürütüf dedim)
    #3886067 (mulayim, 29.08.2008 07:42)
  9. hümanistlerin meydanlara dökülüp protesto edeceği katliamdır.

(bkz: hepimiz emoyuz)
    #3886069 (ayagini organina gore uzat, 29.08.2008 07:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

meksika da emo katliami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. meksika da emo katliami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu meksika da emo katliami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about meksika da emo katliami. Copyrights of the articles are belong to their authors.