mekanlar 

kapat
  1. hoş eğlenceli bir ihtiyac molasi şarkısı, irlanda ezgili şarkıları hatırlatır hep bana.

bekler geriye
    dönersin diye
    ama sende hiç hal yok
    hiç kalkcak halin mi var
    kalkcak halin x 2

mekanlar dar gelirdi sana
    zamanlar güzeldi ama
    aklından zorun var
    ne demeli sana

bekler geriye
    dönersin diye
    ama sende hiç hal yok
    hiç kalkcak halin mi var
    kalkcak halin x 2

mekanlar dar gelirdi sana
    zamanlar güzeldi ama
    aklından zorun var
    ne demeli
    aklından zorun var
    ne demeli
    aklından zorun var
    ne demeli sana x 2

bekler geriye
    döner diye
    hala bir umut var
    ama kalkcak hali mi var
    kalkcak hali x 2

mekanlar dar gelirdi ona
    zamanlar güzeldi ama
    aklından zoru var
    ne demeli
    aklından zoru var
    ne demeli
    aklından zoru var
    ne demeli ona x 2
    #2537966 (Lucky Strike, 30.10.2007 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

mekanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mekanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mekanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» miller » jonathan maidana » orta dogu teknik universitesi » bok renginden guzellik tahlili » kola kutusuyla futbol oynamak » klavyeyi buzdolabi poseti ile sarmak » yanlis kisinin rahmini almak » bartleby » candan ercetin » liberalizm sag mi sol mu meselesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games