mekanik fanatik 

kapat
  1. bulutsuzluk özleminin yol albümündeki* parçalardan biridir.

" herşeyi
    başucu kitabına borçlu
    kuyunun dibinden bakar.
    gökyüzü
    kuyunun çapı kadar.
    hayatı böylece algılar.
    düşünmekten korkar çok.
    soru sormanın cezası çok
    tabular beynini sınırlar
    telsizi vardır,
    radyosu yok.
    dolduruşa gelir
    yorumu yok
    şarkı bilmez
    türkü söylemez.
    çatık kaşlı
    ve hiç gülmez.
    onun için aşk önemsiz,
    okşar demir boruyu.
    ölmeyi ya da öldürmeyi
    göze alması çok kolay
    siz
    kimden bahsettiğimi anladınız.
    o bir mekanik fanatik.
    mekanik fanatik
    mekanik fanatik
    mekanik fanatik
    mekanik fanatik
    mekanik fanatik
    mekanik fanatik
    mekanik fanatik "
    #567344 (semi, 22.08.2006 22:02)
  2. http://www.youtube.com/watch?v=SleMJQurIp8 +
    #1425900 (vernon sullivan, 18.03.2007 14:15)

© 2008 - uludağ sözlük

mekanik fanatik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mekanik fanatik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mekanik fanatik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gumenek » uyusturucu testi » o cocuklari » mehmet agar » hayatin ogrettikleri » joachim ringelnatz » zemin kattan atlayarak intihar etmek » akp nin yasalarini cignemekten zevk aliyorum » basima bir is gelmeyecekse aramaya inanmiyorum » ata demirer in avrupa yakasina geri donmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci