mek 

kapat
  1. mak in mesai arkadaşı.
    (the kene, 16.05.2006 13:16)
  2. (bkz: mastar eki)
    (eru, 30.08.2006 14:22)
  3. (bkz: minimum efektif konsantrasyon)
    (drnirvana, 30.10.2007 14:00)
  4. mak ile birlikte mastar eki bölümünde çalışırlar.
    ofiste sigara içmek yasak olduğundan, sigara içerken yakalandıkları için ceza almışlardır *.
    (unique270, 30.10.2007 14:07)
  5. metil etil keton peroksit.
    (lts66, 12.02.2008 14:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fastjel » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » soguk » unlulerin kisisel iletileri » pendik lisesi » condom » mr crowley » robinson crusoe ve cuma » the piano tribute to iron maiden » youtube un meme yapmasi » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » broo » gokturk alfabesiyle kopya cekmek » axxis » kelebek » seks i izdivac » hendrix » aziz amca game over » amadeus » ne » mulayim » evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin » gulerken agiz kapamak » green label » tarzan boy » rapidshare » cennet cehennem » kan » avrupa yakasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa