mei ve pacali donu 

kapat
  1. 4. nesil yazar. *
    (ulak, 26.04.2007 13:53)
  2. sözlüğe kültür-sanat alanındaki entry'leri ile katkıda bulunan, sinemasever yazar.
    (ArsMagna, 26.04.2007 19:15 ~ 19:46)
  3. okulu uzatma diyaloğu yiğit özgür karikatürü gibi olan yazar.
    (pezzo-soprano, 29.04.2007 12:18)
  4. gün itibariyle kendisini fark ettiğim takip edilesi saygılı yazar.
    (ulassbora, 19.07.2007 18:59)
  5. (#2006057) tespit yönünden dikkat çeken, (#1921012) numaralı entry'si ile çoğu kişinin başaramadığı özeleştiri çıtasını aşmış kişi olduğunu da gözden kaçıramadığım, ayrıca kişileri de olası gammazlık faaliyetleri öncesi uyarma girişiminde bulunmak gayesinde olan iyi huylu yazar kardeşim. katkılarının devamını diliyoruz, severek izliyoruz.
    (chemsuk, 28.07.2007 00:50)
  6. öncelikle (bkz: #2040296)

nick'ini ilk gördüğümde "bu mei o mei olsa gerek, paçalı donu da var hihi" dediğim, sonradan belki çook alakasız bişeydir neyse yahu diye iletişime geçmekten caydığım yazar.
    tam tahmin ettiğim gibiymiş oysaki. *
    sevdim ben onu.
    (sweet leaf, 30.07.2007 21:48)
  7. mimar veya mimarlık öğrencisi olduğunu düşündüğüm yazar. ayrıca bir sinemasever.
    (fibobacciyim, 24.08.2007 13:17)
  8. dikkatli yazar.

sekiller ve bunlari sembolize edebilmesi acisindan takdirimi kazanmistir. (bkz: #2533923)
    (limon cicegi kolonyasi, 29.10.2007 21:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yikmak » turkiye de yapilmis en iyi reklamlar » adnan polat » duffy duck » komunizm sahipsizlikten yikildi » oyle yok oyle kopmahlih oynama » kaka yapmayi reddeden asker » 6ame 0ver » ataturk un olumu ve halidaki kehanet » olen adam » guitar hero » icinde alkol var diye kolonya kullanmayan insan » roman polanski » buyut ul kiyan » ozzy osbourne » hz muhabbet » avini bekleyen moderator » super lige yeni cikmis sehir klubu profili » fatal » ortakoy » benim zarim esnek » can » hastasi olunan alintilar » torrent arena » siradaki sarki » mike d antoni » 10 mayis 2008 galatasaray g birligi oftas maci » tasinmak » yaran google cevherleri aramalari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa