mehtap altinda bir tepenin ustunde dikilmek 

kapat
  1. romantik bir kurt adam davranışıdır. kurt adam'da olsa onun da duyguları vardır.
    #3127423 (guzunamca, 12.03.2008 13:01)
  2. - alo, nerdesin?
    + valla böyle tepe var, ee.. hınnhh. mehtap var abi. ohaaah.
    - noluyo lan garip sesler geliyo.
    + off abi sorma. üç kişiler aaahhh. resmen dikiliyorum abi burda yardım.
    #3127429 (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 12.03.2008 13:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mehtap altinda bir tepenin ustunde dikilmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mehtap altinda bir tepenin ustunde dikilmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mehtap altinda bir tepenin ustunde dikilmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mehtap altinda bir tepenin ustunde dikilmek. Copyright of the articles are belong to their authors.