mehmet topal in galatasaray a transferi 

kapat
  1. galatasaray' ın fevzi elmas, hasan kabze gibi iki başarılı transferden sonra çanakkale dardanelspor' dan yaptığı 3. transferdir. oynadığı lige rağman mehmet topal milli takım için bile adı geçen bir futbolcuydu geçen sezon. bazı köşe yazarları '2. ligden neden adam alınmıyor milli takıma?' derken mehmet topal' ı örnek gösteriyorlardı. galatasaray yönetimi nihayet olumlu işler yapmaya başladı. ön libero mevkiinde okan' ı seyretmek zorunda değiliz sanırım artık.

(bkz: hayırlı olsun)
    #597530 (fth, 01.09.2006 14:18)
  2. galatasaray'ın bir kurtarıcıyı daha almış olmasını temenni ettiğimiz olaydır.
    (bkz: hasan kabze)
    #597534 (jakuzi, 01.09.2006 14:20)
  3. gazetelerde,bu alınan japonun bonservisinin 300.000 euro olduğu halde mehmet topal'ınkinin 1.000.000 euro olması ayrı bir ironidir.
    #597537 (gothic evil, 01.09.2006 14:21)
  4. (bkz: yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı)
    #597550 (jakuzi, 01.09.2006 14:23)
  5. galatasaray yönetimini japon futbolcu transferine verdiğinin 3 katını yerli bir gence verdiği için tebrik etmek lazım. çünkü galatasaray gençlere yatırım yapma konusunda tarih boyunca her zaman 1 numara olmuştur. kökeninin, takım ruhunun ve avrupa başarılarının kaynağı da budur. paf ligini 12. sırada bitiren diğer büyük takımların "yıldız futbolcu alıyoruz, paramız da var ama her sene eleniyoruz avrupa' dan" muhabbetinin kaynağı da budur. ben şampiyon olmak istemiyorum arkadaş...ben mehmet topal istiyorum, arda turan istiyorum. tebrikler galatasaray yönetimine.
    #597570 (fth, 01.09.2006 14:28)
  6. milliyet gazetesinde * cimbomun son bombası başlığı altında verilen haber.
    http://www.milliyet.com.t...06/09/01/son/sonspo13.asp
    #597666 (baytar, 01.09.2006 15:02)
  7. son yıllarda yönetimin yaptığı en hayırlı iştir.
    #3191750 (notrinova, 26.03.2008 11:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mehmet topal in galatasaray a transferi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mehmet topal in galatasaray a transferi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mehmet topal in galatasaray a transferi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mehmet topal in galatasaray a transferi. Copyrights of the articles are belong to their authors.