mehmet serif bey 

kapat
  1. Sinop'lu Mustafa efendinin oğludur. Kırklareli Vize kasabası Çakıllı köyünde dünyaya gelmiştir. Mekteb-i Sultani 'nin ilk mezunlarındandır. 39 yıl Maarif Müdürlüğünde çalışmış, Priştine, Sakız, Ankara, Kastamonu'da Maarif Müdürlüğü yapmış, emekli olduktan sonra da Sinop Milletvekili olarak 5 yıl görev yapmıştır.

T.B.M.M. açılış günü en yaşlı üye olması sıfatıyla Meclis Başkanlığı'na seçilmiş ve meclisin ilk açılış konuşmasını yapmıştır.
    #2473293 (joe satriani, 15.10.2007 17:31)

© 2008 - uludağ sözlük

mehmet serif bey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mehmet serif bey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mehmet serif bey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksam oldu huzunlendim ben yine » early bird » ingiltere nin saglik sistemi » balik etli kizlar » acid western » replica » casio f91w » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » ambassador » phpbb3 » esens » birinci nesil » kars fen lisesi » cemolarin ozellikleri » kendini feda etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » korkusuz » kucuk suya ne denir » recep tayyip erdogan » altaik dil ailesi » emo » melankoli » sofistike » sozlukteki hristiyanlar » magnifique » aknefug » i can football » var misin yok musun george bush » morsiyah » kaside i moderator » 2008 nobel fizik odulu