mehmet seker 

kapat
  1. yeni safak yazarı, yeni safak kitap editörü. ironisini kanalize edeceği yeri bilen âkillerden...

(bkz: şekerlik)
    #768293 (nuh tufan, 23.10.2006 23:44)
  2. bugünkü yazısı güzel olan köşe yazarı. buyrun:

http://www.yenisafak.com....08.2007&y=MehmetSeker
    #2229290 (grand ekinoks, 30.08.2007 15:47)
  3. gazetecilik hayatına 1978'de başlayan mehmet şeker, 2001'de turkiye yazarlar birligi tarafından elektronik yayincilik ödülüne layık görülen edebiyat dergisi dergibinin isim babasıdır. dem dem demokrasi ve muhalif tebessum isimli iki kitabı yayımlanmıştır. yenişafak'taki köşe yazılarına devam etmektedir.
    #2508182 (cevapsiz soru, 23.10.2007 13:47)
  4. Yeni Şafak gazetesi yazarı.
    #3812446 (erhnksgn, 13.08.2008 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

mehmet seker başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mehmet seker ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mehmet seker nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk teki galatasaray cetesi » araba killanan erkege oral seks yapmak » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » ersun yanal » butafor » rihanna » unutulmayan dizi replikleri » osur dediysek sic demedik » britney spears » burasi kasiyo msn versene » sergey » sacriter » ev arkadasinin hastalanmasi » burcak onder » eski sevgiliyi facebook da gormek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » senin tespitin sana benim tespitim bana » ne haber liboslar keynesciler » anti din ekibi » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » durex elite » sunnette hediye edilen casio marka saat » yaran facebook uyarilari » kazim koyuncu vs ismail turut » gossip girl » kaleci sacli adam » persembenin gelisi » turkcell » sapkin bir beynin lobundan akanlar » 999 tane ozel mesaji olan yazar » parayi bulunca sozluk degistirmek