mehmet ozdogan 

kapat
  1. prehistorya'da türkiye'nin yetiştirdiği parlak bilim adamlarından biri. uzun beyaz saçları ile kafanızdaki profesör tipinin tıpkısının aynısıdır. istanbul üniversitesi öğretim görevlisi, kırklareli'de yılardır yürüttüğü çok önemli bir kazısı mevcut.
    #3444075 (tipik trakya cocugu, 25.05.2008 02:31)
  2. dalında türkiye'nin en iyisidir.zaten aldığı "yılın bilim adamı" ödülü de bunun göstergesidir.öğrencisi olduğum için kendimi şanslı hissettiğim kişidir.
    #3710381 (psycho freak, 23.07.2008 23:21)

© 2008 - uludağ sözlük

mehmet ozdogan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mehmet ozdogan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mehmet ozdogan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» world of promises » hoslanilan kizin cantasinda cankan cd si bulmak » nazim imar plani » mustafa » mezarkabul ftw » it must have been love » sagci insanlarin dusunme yetilerinin dusuk olmasi » fc fehervar » yilda bir kez yikanan insan » fc crotone a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games