mehmet erenler 

kapat
  1. bir turk halk muzigi icraatcisi.

(bkz: karpuz kestim yiyen yok)
    #1438129 (optimus prime, 21.03.2007 22:28)
  2. Mehmet Erenler

26 Ocak 1946'da Ankara'da doğdu. 8 yaşında kendi kendine bağlama öğrenmeye başladı. Yaklaşık 13 yaşında sahneye çıktı. Aynı dönemde Muzaffer Sarısözen'in çağrılısı olarak »Yurttan Sesler« programına katıldı.

1960 lı yılların başında çeşitli gazinolarda çalarak kendini geliştirdi. 1966'da TRT'nin açtığı sınavı kazanarak Ankara Radyosunda göreve başladı. Sonraki yıllarda istanbul Devlet Konservatuarında öğretim üyesi olarak çalıştı.

1980'den sonra atandığı istanbul Radyosunda bağlama sanatçısı ve koro şefliği görevlerini yerine getiren Mehmet Erenler, Türkiye ve Türkiye dışında birçok konser, seminer ve toplantıya katıldı.

Bugüne dek yaklaşık 20 kişisel albüm hazırladı.

--spoiler--
    http://www.bkses.com/erenler/biyografi.htm
    --spoiler--
    #3427338 (KIWO, 21.05.2008 17:13 ~ 17:14)

© 2008 - uludağ sözlük

mehmet erenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mehmet erenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mehmet erenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aglicem » intel itanium 9015 » futurama » unlulerin matematikteki karsiliklari » dinlemekten asla bikilmayacak sarkilar » ergenekon operasyonu » eksimtrak sozluk » arkadasin arkadasi » yamuq » portlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci