mehmet emin resulzade anadolu lisesi 

kapat
  1. öğretmenlik hayatım boyunca gördüğüm en psikopat öğrencinin okuluğu lise.
    #1718188 (eski yüz, 03.06.2007 00:08)
  2. çukurambar'da bulunan lisedir.
    http://www.resulzadem.com/
    #1718199 (aman heri, 03.06.2007 00:10)
  3. cukurambar' da bulunan ankara' nin en iyi anadolu liselerinden biridir. 1993 yilinda kurulmustur. meral olarak da anilir ki okul maclarinda butun formalarin arkasindaki meral yazisi tuhaf bir goruntu olusturur. * zamaninda dort bir yani gecekondularla cevrili olan okulun etrafini su anda super luks apartmanlar sarmistir. ilk zamanlarinda serbest kiyafetle, sakalla, kupeyle gidilebilen okulda son zamanlarda daha siki disiplin uygulanmasi canlari siktiysa da ortamiyla ve hocalariyla ankara' nin en okunasi liselerindendir. ayrica cok guzel 4 yilimin gectigi canim okulumdur.
    #2349697 (warchik, 20.09.2007 21:59 ~ 21.09.2007 14:31)
  4. eski günlerini özleten okuldur. ben mezun olmadan önce yer yanı kameralarla donatılmıştı. en iyi öğretmenleri de dağılmıştı. ama hala eski ruhunu kaybetmedi. her mayıs ayında yapılan sevgi günü yıldan yıla kötüleşse de genel olarak başarılı ve eğlenceli bir okuldur.
    #2523966 (dide, 27.10.2007 14:53)
  5. behcet yavuz'un müdürlüğü zamanında birzamanlar çok iyi bir eğitime ve kaliteye sahip, 7 senemi geçirdiğim lise. devam eden bir spor salonu inşaatı vardı bilmem noldu şimdi.
    #2829131 (ben hep 17 yasindayim, 12.01.2008 20:47)
  6. nam-ı diğer meral. bakmayın öyle baş harflerinin kısaltması oluyo.
    #2918628 (the passenger, 30.01.2008 12:59)
  7. bizim zamanımızda uzun saçla ve hatta küpe ile girilebilen okulumuzdu. üniforma falan diye bir katı kural yoktu. ankara da serbestliğiyle milletin gıpta ettiği bir okuldu. o zamanlar baya başarılı idi şimdi bilmiyorum. gayet sağlam bir eğitim vardı. hatta mallık yapıp atatürk anadolu ya gitmediğime üzülmemiştim (yani biraz )..müdürün kürsüde inşaatı m.ö den beri süren spor salonu için bu salonda top oynayacaksınız diye bir abuk konuşması vardı hatırlarım biz lise-2 idik tabi üstümüze alınmamıştık ama 1 sene sonra o ne lan aynı konuşma bize çekiliyor.. hatırlyorum da ondan sonra biz aidat falan vermemiştik gayet anarşist bir havamız vardı. ne güzeldi.

sonradan önünden geçince gördüm ki tey tey salon falan yapılmayı bırak içinde telekom ve gs basket okulu açmış. okul içinde okul yani böyle bir ilim irfan yuvası. hani herkesin bir lan bee ne hocaydı dediği bir hocası vardır işte bizim içinde böyle bir hoca vardı.sonra binnaz ege ye geçmiş kardeşime matematik hocası olmuştu. zavallı kardeşim iyi çocuktu.

(bkz: suna çalışkan)
    #3113274 (chatin, 09.03.2008 02:52)
  8. bi aralar nadire karabulut adında matematik hocası vardı.kendisinin uzaylılar tarafından dünyaya huzursuzluk saçsın diye programlanarak gönderilen bir robot olduğunu da düşünmedim değil bi aralar.tuhaf bi tipti.kendisini okulun bekar sexy(!) ingilizce hocası olan mustafa güzel'e de çok uygun gördüydük.
    #3613993 (kill 4, 03.07.2008 14:23)

© 2008 - uludağ sözlük

mehmet emin resulzade anadolu lisesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mehmet emin resulzade anadolu lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mehmet emin resulzade anadolu lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilkokulun vazgecilmezleri » yann samuell » schizo » hatunlarin camur guresi yapmasi » webcam acan kizin akraba cikmasi » seyh galib » sabaha cok var » ip atlayan gurbuz dana » melih gokcek deyince ankara da akan sular durur » haleplibahce mozaikleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci