mehmet ali kislali 

kapat
  1. radikal gazetesi yazarıdır. asker üstüne yazıları ile tanınır. ayrıca öldürülen gazeteci yazar ve öğretim uyesi ahmet taner kislali'nın ağabeyidir.
    #500126 (mmtyvs, 05.08.2006 10:54)
  2. 4 ekim 2006 tarihli yazısında komutan konuşmalarının televizyon yayınlarındaki arıza nedeniyle bazı kurumlarda radyodan dinlendiğinden bahsedip,sivil vatandaşların önemli bir mağduriyetini dile getirmiş, radyo başında heyecanla konuşmanın kesilip hasan mutlucan sesi duymak isteyen izleyicilerin meramını yansıtmıştır. demokratik hassasiyetine teşekkür edilmelidir:)
    #694582 (sessiz harf, 05.10.2006 10:04)
  3. "Doğu Perinçek, isviçre'nin sözde 'Ermeni soykırımı' yasasını kabul etmeyenlere vereceği cezaya meydan okuyarak kamuoyunu harekete geçirdi. Türkiye'de bilinçlenme yarattı. Benzer yaklaşımların 'Türk'ün Türk'e propagandası' olmadığını gösterdi."

yazısının sahibi. ne desem ki
    #1412087 (akrebin gozleri, 14.03.2007 21:51)
  4. ismi ile örtüşen bir düşünceye sahip köşe yazarıdır. kışlalıdır, kışladadır, kışladan yazar, kışla adına yazar.
    #1848682 (hodbin, 01.07.2007 16:14)
  5. tüm gazeteciler arasında genelkurmaya en yakın olan gazeteci. genelkurmayda ne olup bittiğini genelkurmay başkanından bile daha önce öğrenme kabiliyetine sahiptir.
    #3710093 (stratosfer, 23.07.2008 22:37)
  6. lakabı sivil general olan gazeteci.
    #3710106 (imhotep, 23.07.2008 22:38)
  7. perihan magden'e gore, radikal gazetesinin askerlik subesidir.
    #3711578 (prisoner in dilemma, 24.07.2008 07:18)
  8. bugünkü yazısında ergenekon tarzı olayları merak etmediği için ilgilenmediğini ve yazmadığını belirtmiş, 70'lerde tüm dünyada yankılanan ve lockheed uçakları konusundaki rüşvet meselesini de hiç merak etmediğini yazmış. nasıl olur da orduya yakın olmakla övünen bir gazeteci bu tür olayları merak edip ilgilenmediğini söyler. kardeşim sen utanmadan nasıl gazeteciyim diye övünüyorsun, tamam anladık askeri müdahale yanlısı olabilirsin ama bari açık açık söyle istediğin şeyi, tüm dünyanın ilgilendiği bir rüşvet skandalında,ülkenin kaderini ilgilendiren konularda bir gazeteci olarak nasıl merak etmiyorum ilgi duymuyorum diyebilirsin be mübarek. ilgili yazı için

--spoiler--
    http://www.radikal.com.tr...p;Yazar=MEHMET%20ALi%20KI ŞLALI&Date=25.07.2008&CategoryID=99
    --spoiler--
    #3718551 (sessiz harf, 25.07.2008 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

mehmet ali kislali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mehmet ali kislali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mehmet ali kislali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt sorununu masa basi yerine dag basinda cozmek » lewisite » yer yatagi » mka » ne mutlu anadoluluyum diyene » kadinlara en cok yakisan kiyafet » insan insani siker mi hic » saving account » subat » trafik polisine rusvet verme taktikleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games