megan 

kapat
  1. bir kız ismi. **
    #1117973 (kutupsal form, 07.01.2007 03:38)

© 2008 - uludağ sözlük

megan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. megan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu megan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en iyi ikililer » kucuk istanbul » secim » leonce ile lena » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » it won t be long » t bag » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » little big planet » mustafa kemal ataturk » cuma aksami » boyoz » hayat memat meseleleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burada allah yok peygamber de tatilde » ote yandan » yastikalti bank » agzini cart diye yirtarim » rs4 rtr 3 evo » sevistigi evde esyasini unutan erkek » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » sizin dininiz size benim dinim banadir » bir kadinin en masum oldugu an » uludag sozluk altin gunu » 20 ytl » sah ismail » turuncukolik » pomak » calculus