megalomanin allahiyim kendimin hastasiyim 

kapat
  1. kendini beğenmenin ötesi bir durum. kendine aşık olmak belki de. eğer öyleyse bir nevi ensest bir şey olabilir.

ayrıca; (bkz: narsizm)
    #1037740 (bahdeniz, 22.12.2006 16:15)
  2. ayna karşısında ömür çürütür bunlar, her gördüklerinide ayna sanırlar.
    #1038255 (no leaf clover, 22.12.2006 18:02)
  3. (bkz: aferin) denilerek yanından sesizce uzaklaşılması gereken kişidir...
    #1038296 (birdy, 22.12.2006 18:09 ~ 18:10)
  4. genellikle avatarında bütün resim albümünü barındıran ve aynı zamanda sohbet esnasında karşısındakine slayt show yapan insan modelidir...
    #1038337 (tutunellerimden, 22.12.2006 18:17 ~ 21:38)
  5. (bkz: benzemez kimse bana tavrıma hayvan oldum bir kere)
    #1038392 (silverplated, 22.12.2006 18:30)
  6. bir nevi, hıncal uluç um anlamına gelir tümce...
    #1038692 (karga, 22.12.2006 19:40)

© 2008 - uludağ sözlük

megalomanin allahiyim kendimin hastasiyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. megalomanin allahiyim kendimin hastasiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu megalomanin allahiyim kendimin hastasiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarkilardan akilda kalan cumleler » something s missing » yaran ruyalar » the beatles brotherhood » harlequin forest » ybsg denilesi kizlar » cheapdeath » bu yaz ben cok degistim » balikesir » asiret dugunleri » antu com » ayyash maghanda » muzo » ikimizin yerine » angel of death » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deusozluk » biz adanaliyik kebabi severik » kizlarin otobusteki cam kenari sevdasi » dr oetker docent olacak » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » empyrium » pleasantville » yolcudur abbas baglasan durmaz » turklerin elinde bir alman tacir » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » john mayer » atilla birkiye » asik olunan kiza naber lan top demek » hande