megadeath 

kapat
  1. piyasa olsun diye metal müzik dinliyorum triplerine giren yonja kullanıcısının megadeth yazma çabası.
    #638775 (diyosun, 16.09.2006 03:02)
  2. megadeth den iyi olmasın iyi gruptur. death metalin gerektirdiklerini başarıyla yerine getiriyolar.. di mi verengul .

-abi ben death metal dinlerim,sert severim yani,megadeath falan.
    #1180773 (daRkLove, 20.01.2007 17:22)
  3. (bkz: metalica)
    (bkz: metalicca)
    (bkz: metalika)
    #2013938 (ELeCTrO, 26.07.2007 14:17)
  4. bir milyon kişinin ölümü anlamına gelen askeri terimdir. megadeth de adını buradan almıştır.
    #2013997 (thor, 26.07.2007 14:28)

© 2008 - uludağ sözlük

megadeath başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. megadeath ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu megadeath nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki muglalilar » agzi acliktan kokarken starbucks ta kahve icmek » ermeni nin dolu » kelebek in james e kirk demesi » ankara nin gobeginde kandil dagi mi var » allasen » trafik » yemekler ve gercekler » intel xeon 7040 » bombay sapphire a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci