mega center 

kapat
  1. istanbul bayrampaşa'da bulunan gıda sitesi. genelde et ve süt mamülü satan firmalar vardır.
    #378168 (arjen robben, 27.06.2006 10:32)
  2. sebze ve meyve halini geçtikten sonra karşınıza gelen dandik bir mimariye sahip gıda pazarı.

sadece günü kurtarmak için yapıldığına inanıyorum. daha yeni sayılır ama şimdiden talepleri karşılayamıyor. adam gibi yapmadıkları için bundan en fazla 5 yıl sonra yeni bir gıda pazarı açmak zorunda kalacaklar.
    #2102866 (tigra, 10.08.2007 00:13)
  3. Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve istanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaşın yaptığı; türkiyede en büyük, dünyada ikinci büyük olan bayrampaşadaki ticaret merkezi..
    #2102947 (panteon, 10.08.2007 00:32)
  4. diyarbakir da bir alisveris merkezi.
    #3909575 (imagine, 03.09.2008 12:51)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mega center başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mega center ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mega center nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mega center. Copyrights of the articles are belong to their authors.