mega ask 

kapat
  1. ibrahim tatlises'in en güzel, dinle dinle eskimeyen, sanatsallıkta pink floyd'un comfortably numbıyla kapışacak derecedeki şarkısı.. şaka yapmıyorum sözleri bile var;

mega aaşşk
    deli deli aşk
    işte aaşşk
    böyle aşk

canim desem gülüm desem
    senin için ölim desem
    hiç anlamaz , vurdumduymaz
    sölediinden geri caymaz

yok ona baktın yok buna baktın
    bir pireyi sen deve yaptin
    benimle bozdun aklini belli
    sonunda kafamin tasini da kirdin

mega aaşşk
    deli deli aşk
    işte aaşşk
    böyle aşk
    #2317173 (aysel gurel, 14.09.2007 22:00)
  2. ayakları yerden kesen, sevdiğinizi ve sevildiğinizi tüm hücrelerinizle hissettiğiniz, böyle bir şey yaşamadım dediğiniz aşktır.
    #2317819 (tepesersemi, 14.09.2007 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

mega ask başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mega ask ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mega ask nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amk » ambiyane » bu yalnizlik benim » caylaksiniz » caba uzerine » iyi oylanan entry i tekrar okumak » asker millet miti » mcmlxxix » bugun » bilik » toplum muhendisligi » keyfxwesh » venividivici » her turk her konunun uzmanidir » cop kamyonuyla yan yana yurumek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nirolis » haber bulteni » vakai adliyeden » garden ruin » satilmak » vatan gazetesi nin internet sitesinin kapatilmasi » yeni ulusal kurtulus savasi yapmak » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » yaran kisisel iletiler » new jersey de raki icmek » entry yi okumadan eksiyi basmak » nazar boncugu » eh iste butonuna hic basmayan yazar » cepteki bozuk paralarin jetona tam yetmesi » opera ix