mef cok piyasa 

kapat
  1. mef dersanesi dersaneden ziyade gezip tozmadan yorulup azıcık dinlenmek için mola vermiş bireyciklerin yeri olma özelliğini yıllar yılı korumuştur.bu özelliklerinden dolayı mıdır yoksa yönetici olan o zâtın gelen her öğrenciyi dolar olarak görmesinden mi kaynaklanır bilinmez hiç bir ders adam gibi verilmediği gibi aynı takdirde öğretmenler tarafından sürekli azar yeme durumu da söz konusudur.
    matematikçi girer neden burdasınız sizden bişi olmaz ki der,arkadan giren coğrafyacı ya boşuna çabalıyorsunuz evlerinize gitsenize der ve bu durum böyle sürüp gider.bunlar yapılırken de özel sınıftakilerin arkası sıvazlanır.hiç unutmam o kuşdili caddesinde eskiden çocuk ıslahevi olan o harkulade güneş almayan mef binasının en alt katında yiğit isimli bir arkadaşımla koridorda yürürken çok saygıdeğer(!) olan müdür yardımcısı eylem hoca yaklaşıp: x* türkçen 2 net düşmüş hayırdır bir sorun mu var demişti. o an geçmişime döndüm ve yıllarımı verdiğim mef dersanesinde acaba hiç bir hocam bana böyle bir soru sordu ya da acaba adımı öğrendiler mi diye düşündüm.sonradan farkına vardım ki mef için her öğrenci parasal değer taşımakta olup özel sınıftaki 30 kişiye gerçek anlamda öğrenci muamelesi yapılmasıdır.lakin işin ironik kısmı o kişi bir yere gelemezken ben türkiyenin en iyi okullarından birini kazandım.ne diyeyim teşekkürler mef mi?hiç sanmıyorum...

*
    #1565788 (balmsd, 24.04.2007 21:43 ~ 21:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

mef cok piyasa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mef cok piyasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mef cok piyasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mef cok piyasa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » oped » kurt degil kurdistan dusmani olmak » red hot chili peppers » dogum gunun kutlu olsun » yaran uyarilar » andres guardado » ayse tuter » nice mutlu yillara » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » okan bayulgen sade vatandas » motherload » josef stalin » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » gs tv » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 18 kasim 2008 izmir depremi » taksicilik » i am sasha fierce » king » teroriste insan demenin sacmaligi » hicbiryer » emlakci » chp vs kara carsaf » sinavda bkz vermek » kemalizm sol degil » aborted » kazak » tematik mode acikken acilmis basliklar » askeri gazino » kavak yelleri