medyada eski okan 

kapat
  1. medya ve magazin dünyasında hayli eskimiş *
    , karşısındaki milletvekili adayı hanımefendiye, önadıyla seslendikten sonra, yapılan kibarca uyarıyı, eskiliğin verdiği avantajla karşısındakini ezmek için bahane olarak kullanmış, hatasında ısrar etmiş okan.

sebep birilerinin zıpladığı gibi akp düşmanlığı değil, kadınları ezme alışkanlığıdır,

karşısındaki bayanın tepkisinin onu çıldırtmasıdır.

konunun rte ile veya akp ile ilgisi yoktur. hele berhan bey in dediği gibi apo ya sayın denmesiyle de ilgisi yoktur.

sadece bizim burda göte göt denmesiyle ilgisi vardır.
    #1918987 (sıpa, 12.07.2007 17:54 ~ 17:57)

© 2008 - uludağ sözlük

medyada eski okan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. medyada eski okan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu medyada eski okan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» binbasi tahir bey » omer urundul » yasemin congar » 1000 ytl altina universite mezununun calismamasi » xvi » treblinka » pes 2009 » masum gunahlar » bulbulum altin kafeste » culcuoglu » osu » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » bakkala gitmek » simon helberg » kelebek etkisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reklamin sonunda patlayan silah sesi » deniz gezmis abdullah ocalan benzerligi » corap reklami » mutesebbis » atsizcilar com » min el ask » fermantasyon yerine masturbasyon demek » pilotmont » turkiye at ortaklik konseyi » yandim » bilbilan kalesi » rs ne la » shunketsu » fatih terim in maasi » vadi reklam arasina girince artan on line sayisi