medya ensemble 

kapat
  1. ntv'nin klasik programlarından olan "o an"ın kullandığı arka fon muziğinin sahibi olan grup.artık oğuz haksever nerden bulduysa adamları bilmiyorum.iyi bir tercih.

grup hakkında bilinenler kısaca şöyle:

Sanatçı: Rustem Hesen
    Albüm ismi: Medya Ensemble - Destana Evine
    Yapım Yılı:
    Yapımcı: Koçer Production

Katkıda Bulunanlar:
    Koçer Production

Albüm Açıklaması:

Rustem Hesen 1955'de iran Urumiye'de doğmuştur.Anne ve Babası Öğretmendir.Babası Ney Ustasıdır.Medya Ensemble adlı grubunu beş Kürt Dört iran'lı arkadaşıyla kurdu.Başta iran olmak üzere;Suudi Arbistan,Pakistan,Hindistan,Mısır ve Avrupa ülkelerinde konserler verdiler.Medya Ensemble ile "Aşk Destanı" adlı bir albüm ve bir solo ney albüm yaptılar.Kendisi halen Kahire Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yapmaktadır.
    #4303285 (My name is tjk, 01.12.2008 01:12 ~ 01:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

medya ensemble başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. medya ensemble ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu medya ensemble nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about medya ensemble. Copyrights of the articles are belong to their authors.