medya da o nu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. medya sen
  2. co medya
  3. medya
  4. medya 24
  5. din cahili medya
  6. islamci medya
  7. yeni medya
  8. ulusal medya
  9. turuncu medya
  10. okuz medya

© 2008 - uludağ sözlük

medya da o nu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. medya da o nu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu medya da o nu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insan neden degisir » cuneyt arkin vs polat alemdar » sogukta usuyen eller » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » sevgili ile zillere basip kacmak » istersen hic baslamasin » kadin erkek esitligi » feridun duzagac » kizilmaske » mesnevi » babanin kriz var demesi » lise yillari » bir kadinin en masum oldugu an » ask susar » desmodus rotundus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beklenti » ilk deniz ucaklari » ernesto che guevara » burada allah yok peygamber de tatilde » norton ghost » wings of god » yavuzhan » sigara birakanlara tavsiyeler » alexandria stadium » olsa verirdim » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » wunderman » discilerden nefret etmek icin nedenler » ismail saib sencer » kahpe bizans in yigit guzeli