medeniyetler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. medeniyetler catismasi
  2. medeniyetler ittifaki
  3. antik medeniyetler
  4. medeniyetler cakismasi
  5. adsiz medeniyetler tarihi
  6. sozlugu muasir medeniyetler seviyesine tasimak

© 2008 - uludağ sözlük

medeniyetler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. medeniyetler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu medeniyetler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sohodo » fenerbahce huzurevi » accelerate » oy verin lan » coconut tequila » via port » aksam oldu huzunlendim ben yine » madde 22 » anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » haktan akdogan » kaside i moderator » bionic » cengiz candar » sosyallesmek icin yanlis insanlari secmek » toskuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yipyip » suyuk » kilis milletvekili ve sunnet » sarhosken entry girmek » carsi » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » 12 ekim 2008 » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » prix l arc de triomphe » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » vega » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » aktutun karakolu