medal of honor 

kapat
  1. ing.cesaret madalyasi anlamına gelen sözcük.
    ayrıca çıktığı zamanlarda bizleri çok duygulandıran,atmosferiyle kendine kitleyen,omaha cikarmasiyla coşturan bir ikinci dunya savasi oyunudur
    #24629 (eru, 18.01.2006 19:18)
  2. ilk defa play station'da oynadığım,daha sonra pc de oynayınca beni zevkten bayıltmış,çok güzel bir senaryoya ve grafiklere sahip,atmosferiyle oynayana gerçekten savaştaymış hissi veren,daha sonra allied assault ve pasific assault ismiyle iki devam oyunu daha çıkarılan muhteşem serinin genel adı.oyunda yapay zeka çok sağlamdır,hareketlerinizi önceden tahmin edebilirler,sizi yanıltabilirler.kesinlikle oynanması gereken oyunlardandır.
    #24655 (Elendil, 18.01.2006 19:26)
  3. ilk önce playsatation 1 de iki tane versiyonu çıkmış harika ötesi oyundur. Daha sonra playstationda tutunca bilgisayara uyarlanmıştır ve aynı başarı burdada sağlanmıştır. Daha sönra pembe diziye döndürülerek her güzel seyin başına geldiği gibi boku çıkartılmıştır.
    #352960 (eurasia, 17.06.2006 14:20)
  4. oynadığım ve sanırsam oynayabileceğim en güzel oyun,yapan vatandaşların ellerinde öperiz...
    #352963 (inadina, 17.06.2006 14:21)
  5. bildiğim kadarı ile
    medal of honor underground
    medal of honor allied assault
    medal of honor pasific assult
    serileri vardır.
    #1203966 (Move!RaT, 25.01.2007 12:33)
  6. bugünlerde evi savaş alanına çevirmeme sebep olan yeni versiyonu için
    (bkz: medal of honor vanguard)
    #2663849 (leblebi tozunun hastasiydim, 05.12.2007 08:50)
  7. bir rumuz olarak (bkz: medal of onur)
    #2761336 (kisa sureli bellek kaybi, 29.12.2007 03:51)
  8. * * ** bol bol nazi oldurmeye devam ettigimiz amerikan propogandası bir oyun daha . asıl merak edilmesi gereken alman veletler bu oyunları nasıl oynuyor acaba denilesi oyun. (bkz: vur kır parçala) (bkz: nazilere ölüm)
    #2761377 (rapter, 29.12.2007 04:13)
  9. ea games tarafından piyasaya uzun süre önce çıkarılmış ikinci dünya savaşı konulu oyun serisinin adıdır.zaman içerisinde kendisini müthiş geliştirmiştir.ve oyunların öğreticiliğini sorgulayan bireylere özellikle tavsiyemdir.zira kitaplardan ya da görsel olarak öğrenemeyeceğimiz birçok şeyi yansıtmaktadır.tabii amerikan yapımıdır ve biraz taraflıdır.bir tane amerikan piyadesi olarak herşeyi dümdüz edebilirsiniz.ancak içerisinde kullanılan gerçek belgelerde oyuna ayrı bir kimlik kazandırmıştır.eğer sıkılmış ve uzun soluklu bir oyun arıyorsanız müthiş bir başlangıç olabilir sizin için.zira birini oynadıktan sonra zaten ister istemez tüm serileri oynayası gelir insanın.grafik ve ses olarak da müthiş bir görsellik sunacaktır size...
    #3153849 (kobe08 css team, 17.03.2008 17:14)
  10. arkadaşlarımın hiç sıkılmadan, saatlerce oynayarak beni çıldırttıkları oyun.hiç mi bıkılmaz kardeşim bir oyundan!
    #3153877 (atmh, 17.03.2008 17:18)

© 2008 - uludağ sözlük

medal of honor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. medal of honor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu medal of honor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol seritte 180 ile giden ibne » oraya gelirsem hepinizi sirinlerim » loopus » onur akyil » michael emerson » somewhere back in time » yaran entryler » turk ocagi caddesi » johanne d aley » bikini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci