mebs okulu 

kapat

1. babamın emekli olduğu evimize yürüyerek 15 dk lık mesafede olan askeri birlik.
    #705202 (trouble, 07.10.2006 14:26)
  2. Bugün itibariyle asteğmen(311. dönem) olarak mezun olduğum, güzel günlerimin geçtiği, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri şeklinde açılımı olan, oldukça geniş bir bölgeye yayılmış muhabere okulu.
    #797543 (chacalcarlos, 01.11.2006 01:08)
  3. acemi birliğidir. baharda yoldan geçerken acemi askerleri bol bol ot yolarken görmek mümkündür.
    #816673 (kirmizi baslikli kiz, 05.11.2006 01:55)
  4. Ne hikmetse 5-6 adamlı askerlik muhabbetlerinde muhakkak birilerinin askerlik yapmış olduğu yerdir. Hatta muhabbetlerden birinde bir amca, "bizim askerlik zamanımızda oo ne zordu, keçikıran diye bi yer vardı oraya çıkardık biz" diye abartmaktadır sanki cudiye çıkıyormuş gibi, amca bende orda yaptım askerliği dediğinizde yumuşar. (bkz: mamak)
    #4301888 (emperor, 30.11.2008 19:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mebs okulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mebs okulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mebs okulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mebs okulu. Copyrights of the articles are belong to their authors.