meb in ogretmenleri esinden ayiran karari 

kapat
  1. istediği şehre gitmek için geçici karı bulup (evet karı) geçici nikah yapan öğretmen lavuğundan kaynaklanan durumdur.
    #2529879 (darwen, 28.10.2007 22:01)
  2. sözlüğe yanlış aktarılan karar.

bu kadar yobaz bir şekilde aktarılamazdı... tebrikler...

kararın özü şudur:

eş durumu atamaları her zaman sorundur... çünkü başta asker, hakim ve polis eşleri eşleri ile birlikte atanırlar... eşin gideceği yer bellidir... yanında gelen öğretmen eş çalışacağı okul yoksa depo denilen okullarda istihdam edilirler ama derse girmeden maas alırlar...

bu kararla ya diğer kurumlar milli eğitime uyacaktır ya da öğretmen eş geldiği yerde kendisine fiilen derse gireceği okul bulunana kadar maaş almayacaktır...

kararın hedefi öğretmen eş değil... milli eğitimi umursamadan atama yapan diğer kurumlardır...

eklendi: bakan beyle ilgili düşüncelerimi öğrenmek isterseniz msn adresi vereyim... ordan konuşalım...
    #2529898 (enemyof, 28.10.2007 22:05 ~ 22:13)
  3. öğretmen düşmanı bakan bey in yeni haltıdır ancak.
    #2529917 (whynot, 28.10.2007 22:09)
  4. öğretmenler sadece ilk bir kaç sene milli eğitim tarafından zorunlu görev için atanmaktadır onun dışında tayin istemedikten sonra 30 yıl aynı okulda çalışanlar vardır. ancak diğer kurumların zorunlu şekilde iki yılda bir tayini vardır. asker polis hakim eşlerine gittikleri okullarda oturuyorlar diyerek lafa girmenin yanlışlığı kadar eş durumundan atamayı kaldıran bu zihniyeti kınamak gerekir.milli eğitim durumu yüzünden insanlar boşanmalı mıdır? türkiyede eşiyle bile mutlu etmeyecekler insanı.
    #2529939 (mersa, 28.10.2007 22:15)
  5. arkadaşlar ya görmek istemiyorsunuz ya da göremiyorsunuz. bu işin varacağı nokta eğitim-bir-sen'e üye olmayan öğretmenleri tayin tehditi ile sindirmek.

elbette ki bu kadar eğitim fakültesi mezunu öğretmen adaylarının iş beklediği koşullarda birilerinin yattığı yerden maaş alıp sonra da "ben öğretmenim" diye gezmesini ben de onaylamıyorum.

ancak, işin ucu kötüye kaçacak ve bir çok öğretmen arkadaşımız bu uygulama ile mağdur edilecek. bunu da görmezden gelmeyelim. lütfen.
    #2529952 (borodin, 28.10.2007 22:18)

© 2008 - uludağ sözlük

meb in ogretmenleri esinden ayiran karari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. meb in ogretmenleri esinden ayiran karari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu meb in ogretmenleri esinden ayiran karari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gladiatus » babiali saray ve cemiyet arasindaki iktidar savasi » milliyet in yaran okuyucu yorumlari » yan camdan hiz gostergesine bakan cocuk tipi » smart ftp » cavillace » mulayim » halle berry » 80 lerde cocuk olmak » sozluk yazarinin kres acmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci