maymun istahli insan 

kapat
  1. doyumsuz ve bir şeyin daha fazlasını isteyen insan modelidir.
    (bkz: iki elinde iki kızla dolaşan erkek modeli)
    #323643 (AkreP, 06.06.2006 23:02)
  2. bütün insanlar maymun iştahlıdır, denilip geçilesi hadise.
    #323671 (Eqin, 06.06.2006 23:10)
  3. Evrim teorisi savunucuların lapin gibi atlayıp "bu evrimin bir kanıtıdır" demesine yol açabilen insan modeli.
    #323680 (italiano, 06.06.2006 23:12 ~ 23:14)
  4. maymunluğun sadece iştahında kalması için dua edilen insan modeli.
    #323681 (diablo7_, 06.06.2006 23:12)
  5. en sevmediğim insan tipi. sen kimsin ? diyebilirsiniz. ben de o zaman derim ki, ben uludag sozluk yazarıyım.

(bkz: gereksiz yere kıllanan adam)

ikinci olarak da gerçek olmayan insanlardan hiç hoşlanmam. hayatı çekilmez hale getirirler.

(bkz: ne bu gerginlik abi)
    #3548144 (kargabeyaz, 17.06.2008 00:53)

© 2008 - uludağ sözlük

maymun istahli insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maymun istahli insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maymun istahli insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ardini dovdurmek » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » davul » 99 kosmak » sozluk u birakip facebook ta takilmak » paranormal phenomena » havlusuz remzi » salvar » radyo sol » shiro ishii » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » phoenix rising » japonyaca » bir kendini begenmislik olarak din » ahmet cakar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mottoman » girlfriend » imhotep » cinsel organin fermuara sikismasi » sozlukte gay olmasi » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » entry eksilerken godfather theme dinlemek » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » death race » mr and mrs brown » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » aydin » zwh » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler