maymun haric hicbir hayvanin yuz yuze sevisememesi 

1. bence yunus fiziki açıdan mümkün olsa yapardı.
    kolları yok ki sarsın şöyle bir.

yaa reva mı bu kadar tatlı bir hayvana bu eksiklik. Üzülüyorum ciddi ciddi.
    #2729596 (Seytanin Fisildadiklari, 22.12.2007 13:51)

© 2008 - uludağ sözlük

maymun haric hicbir hayvanin yuz yuze sevisememesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. maymun haric hicbir hayvanin yuz yuze sevisememesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maymun haric hicbir hayvanin yuz yuze sevisememesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chad michael murray » serpico » atesi dusmek » sendika uyesi diye isten cikarilan isciler » siparis almadaki anlamsiz garson israri » sevmek » koca filmin 10 sn lik sevisme sahnesinde basilmak » sapel » fatal » roger federer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci