mayis 2008 pink floyd kibris konseri 

kapat
  1. evet sözlük inanması güç. gerçi daha kesin bişey değil ama böyle bir olayın gündeme gelmesi bile insanın yüreğini hoplatıyor.

ahanda link

http://www.kibrisgazetesi...ws/48950/PageName/Magazin
    #2885406 (spaltula, 23.01.2008 18:51)
  2. (bkz: sözlük bizi pink floyd konserine götür)
    #2885432 (elma kurdu, 23.01.2008 18:57)
  3. roger waters'ın vakt-i zamanında güzelim grubun içine etmesi gibi, ortalıkta "pink floyd benim" gazıyla gezmesinin neticesinde, syd barrett ve david gilmour'suz pink floyd'un roger waters'tan ibaret sıradan bir müzik gurubu olmasından mütevellit çok da sallanmaması gereken konserdir.

bak david amcaya, pink floyd ismine ihtiyaç duymadan solo albüm çıkartmaya devam ediyor ki esasen şuanda roger waters'ın pink floyd adına sığınarak topladığı adam sayısından çok daha fazla insanı topluyor konserlerine. pink floyd ismini çekersen zaten roger waters üzerinden, koca bir hiç kalır geriye. oysa, solo david gilmour albümlerini dinlediğinde pink floyd'un o enfes müzikal tadı kimin maharetiyle kazandığını anlıyor insan. günümüz veletleri wish you were here'ı hala aşk şarkısı zannederken de böyle aldatmaca şeylere heyecan duymalarını yadırgamamak lazım.

floydian'la, çakma pink floyd dinleyicisini ayırmak için şahane test nesnesi konserdir aynı zamanda.

bireysel not: sadece nostalji yapmak isteyen orijinal dinleyiciyi tenzih ederim.

(bkz: bir ego tutkunu olarak roger waters)
    #2885489 (exfreak, 23.01.2008 19:12 ~ 24.01.2008 00:32)
  4. süper kıbrıs aksanıyla şuradan haberi izlenebilir,

http://www.youtube.com/watch?v=XVq8ZW5hVMY +
    #2901102 (yat yat yat ahlak polisi, 26.01.2008 22:04)
  5. (bkz: hayal kırıklığı)
    #3416892 (koko, 19.05.2008 12:12)

© 2008 - uludağ sözlük

mayis 2008 pink floyd kibris konseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mayis 2008 pink floyd kibris konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mayis 2008 pink floyd kibris konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teleskop » oss 2009 » cok hicaz gordum seni » deli kus » tramer » gravity of love » sirf kiz bulabilmek icin sozluge uye olmak » anne rice » ttnetmuzik com » dayak yedigini gururla anlatan kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci