mayina basan amerikan askeri tribi 

kapat
  1. --spoiler--
    * çıkırt *

- hasktir.. bu sefer bastık galiba. albay! albay jansın?
    + onbaşı robinsın?
    - öhm.. albayım ben mayına bastım galiba.. çıkırt diye bi ses falan da geldi. kıpırdayamıyorum. ne yapıcaz?
    + yapma ya... düşman birlikleri de peşimizde. çük kafalı vietnam askerleri hemen yakalar, ümüğünü sıkar adamın... çabuk olmamız lazım yoksa birliğin ağzına sıçar bunlar. dur ben çözeyim mayını.
    - öhm.. siz gidin albayım!
    + efendim?
    - albayım siz gidin. birliğin benim yüzünden yok olmasını istemiyorum! onları yavaşlatmaya çalışıcam.
    + bravo asker! senin gibi kahramana sahip olduğum için gurur duyuyorum.. tanrı yardımcın olsun evlat!
    - ...
    + tanrı yardımcın olsun!
    - ...
    + evlat?
    - ya mına koyim albayım ama insan bi ısrar eder dimi, hemen gidiyorsunuz ya... olmaz ki böyle. kola kutusuymuş zaten bastığım, siz gidicem deyince bende kaldırdım ayağı... ne s.kim bir ordudayım anlamadım ki..
    --spoiler--

amerikan menşeli savaş filmlerinde cenabet amerikan askerinin mayına bastıktan sonra sürdürdüğü gereksiz tutumdur.

efendim bu herif koca birlik içinde mayına basan tek askerdir. bundan şunu anlıyoruz ki, herif kahramanlık yapmak için mayına basmayı bekliyormuş. it herif. hasbelkader mayına basar, sonra bir triplere girer, sanki 2. dünya savaşını tek başına kazanmış ibne. "yok siz gidin", "ben sizi yavaşlatıyorum", "ölürsem beni yiyin". uğursuz pezevenk seni. ya koca birliği geçtim, o düzlükte nasıl buluyorsun o mayını, onu anlamıyorum...

ama geç bunları. hepsi fasafiso. firar etmeye çalışıtığını ikimiz de biliyoruz jack. tatlı su kurnazı seni. gördün tabi bir kase pirinçle bir hafta savaşan vietnamlıları, tırstın, yan çiziyorsun. lakin sana her şey müstahak, seni o filme alanın ağzına sıçayım ben. geri zekalı.
    #3391168 (salcali ekmek, 13.05.2008 11:19)
  2. (bkz: fuck of)
    #3391281 (infoman, 13.05.2008 11:58)
  3. bu asker hemen en yakında bulunan taşı el çabukluğuyla ayağını çeker çekmez mayının üstüne koyar ki mayın patlamasın. bunu gören izleyici de "bak bak analar ne kahramanlar doğuruyo" der. mayın dediğin bastığın gibi patlar. kol bi tarafa bacak bi tarafa. filmi çeken arkadaşlarda mutfağa. çay koymaya.
    #3391297 (vurursa gol olur, 13.05.2008 12:04)

© 2008 - uludağ sözlük

mayina basan amerikan askeri tribi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mayina basan amerikan askeri tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mayina basan amerikan askeri tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet hakan coskun » galapagos adalari » ergenekon iddianamesinin kabul edilmesi » charles carmichael » monta ellis » 26 temmuz 2008 90lar partisi at studio live tech » imdb puani » midenin yikanmasi » sirbistan » concept insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci