mayfest 

kapat
  1. bilinmez bir sebepten festivali ingilizce kutlama eğiliminde olan türk üniversite geleneği.
    kanatimce isim itibarı ile bir utanç tablosu...

yok yahu aşırı yorum yapıyorum galiba
    belkide sadece şunun kısaltılmış hali;
    (bkz: mayıs festivali)

(bkz: kendi kendine ayar vermek)
    (sıçtırtma lamasına, 13.03.2006 04:22)
  2. kralı bilkent de yapılır
    (ta kendisi, 13.03.2006 04:33)
  3. bahar senliginin tikky dilindeki hali.
    (banshee, 01.03.2007 02:49)
  4. bilkentte yapılanı şahanedir...gelsin hande yener, gitsin gülşen, duman sabit kalsın ama.

tanım: sapitana kadar icip cimleri kusmuk deryasina cevirme fest.
    (dramtatatam, 01.03.2007 02:53 ~ 02:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» recep tayyip erdogan » geleneksel aziz yildirim istifa etme senlikleri » sattim kanalturk u cok param var artik » kaybolan cep telefonunu caldirmak » cengiz candar » padding » reino de silia » ispir in tarihi eserleri » son sozler » istinye » oh bebek » yeni baslayanlar icin ask » contagious » seda sayan » mahrem » kurtaj » abberline » kor numarasi yapmak » metalwrath » erkek adam killi olur » es durumundan cevresi genis olmak » indiragandi » ipodroz cikarmak » gotuyle daglari devirmek » sevilesi yasaklar » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » emlakci » yiyebildigin kadar ye kampanyasi » umutla sevgilinin donmesini beklemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa