mayalamafermantasyon 

kapat
  1. karışım 8 dereceye kadar soğutularak maya ilave edilir ve fermantasyon başlar. fermante edilir. şekerlerin maya ile etkileşimi sonucunda alkol ce karbondioksit oluşur.
    #787111 (Dave Mustaine, 29.10.2006 13:38)

© 2008 - uludağ sözlük

mayalamafermantasyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mayalamafermantasyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mayalamafermantasyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni ulusal kurtulus savasi yapmak » mmm » bisbee blue » renault clio » ideal penis boyu » fehmi emre gungor » edin » william richard wright » peeling » turk vatandasi » eudemian ethics » meme mi bu » milli savunma bakanligi » omer urundul » emekli travesti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ibrahim kendirci » babanin olmesi » doktorluk » dunya kupasi kaldirilsin » ugur bocegi » derisini yuzmek » marpione » battlecast primetime » go mongo » kadinlara asla soylenmemesi gereken sozler » hukuki yardim sundum » damat hobbit pasa » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » strategy » 10 eylul 2008 rusya galler maci