maxidex 

1. alcon ilaç firmasının ürettiği göz damlası.
    genelde ameliyat sonraları inflamatuar reaksiyonların * azaltılması için kullanılır.
    #3787675 (picnick, 08.08.2008 12:21)

© 2008 - uludağ sözlük

maxidex başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. maxidex ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maxidex nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saclar joleliyken yatmak » misafirlige gelen kizla opusme tedirginligi » 24 hour party people » metallica yi abartmak » akdeniz universitesi tip fakultesi » ragnarok festivali » depozito hayatlar ektim defterime » cilgin sedat » alevistan » ttnet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games