mavi half life 

kapat
  1. 90 lı yıllarda kimi çocuklar tarafından uydurulduğu gözlenen, half life blue shift in lakabı.
    #3387289 (notrinova, 12.05.2008 14:25)

© 2008 - uludağ sözlük

mavi half life başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mavi half life ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mavi half life nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» death and all his friends » lindsay lohan » asil turkler cekik gozludur inanci » nazli ilicak » kolbasti » aglamaktan yaslanmak » bir varmis bir yokmus » mutluluk » ugur dundar » jargon yapmaya kasan yazar » milk cup » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » yilanla poz veren manken » aynadaki yuzunun karsiligi benim » orhan ayhan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » iskender pala » notrinova » bluevelve sirin » moskova » vat di fak is goin on men » berber salonundaki yanci grup » asuman krause » kadi » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » baslik entry ve nick uyumu » recylcle bin » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » uludagsozluk de temali reklam