mavi ekran veren kiz 

kapat
  1. lessın one: mavi ekran nedir nasıl verilir?

"ohş vermek dedi, kim veriyor lan, kız mı var, kız mı verrrrrrrrrrrr..." <çoot>
    işte budur mavi ekran vermek. zaten biliyoruz ne olduğunu, herkes evinde mikrosoft kullanıyor, şimdi bir birimizi kandırmayalım. mikrosoft da adamı mavi ekransız göndermez.

lessın tvu: önce ingilizce öğrenmek gerekir!
    ders -> lesson
    "sayılar çok basitmiş lan. kıhı kıhı."

lesson three: kızın mavi ekran vermesi nedir? nasıl olur?

bir böyle afralar tafralar, bir terlemeler, sıkışmalar, bir değişikşik, bir bir biri birilerine gibi durumlarda kitlenmeleridir, gelen olarak yüzlerinde halk otobüsüne binmiş ayakta giden panda gibi bir tabir olur, ki ben hiç halk otobüsünde bir pandayı otururken görmedim, nedense hep ayakta giderler.

nasıl olur sorusunda da cevap basittir. "nası yaaaneeee!"
    hatırladınız mı? işte bu mavi ekrana çok yakınsınız, direk fişi çekin yada ortamdan uzaklaşın verisidir.
    bir nevi;

"bu kız bir hata raporu oluşturdu, napsakki olm lan!" mesajıdır. topuk yapılarak uzaklaşın ortamdan.

- buraya bir diyalog lokum gibi giderdi de ah işte ah.
    + aşkııaam konuşuyoruz ya..
    - ben başlattım tamam da, konuyla ilgili değil bu.
    + hangi konuuaa.
    - //mavi ekran// *
    #3783975 (uye lol, 07.08.2008 16:25 ~ 16:26)
  2. (bkz: veren kız) *
    #3783980 (KeviN, 07.08.2008 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

mavi ekran veren kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mavi ekran veren kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mavi ekran veren kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» caylakgeldimcaylakgidicem » eskisehirspor » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » ben sana hala asigim » bastim eksiyi bastim eksiyi » the haunted » hayata dair umut veren detaylar » izmir de su kesintisi » yavuz sultan selim » gece yolculugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games