mavi canavar 

kapat
  1. roulette grubunun demo albümüne ismini veren parçası.

yagmurlar yagmadan gel
    bir sabah çik yola
    ask dedigin böyle olmaz
    dur dedigin yerde durmaz

mavi renkli bir canavar
    her gece beni oyalar
    kollarimdan yakalar
    yatagin altina atar

atesler sönmeden gel
    bir gece çik yola
    ask dedigin böyle olmaz
    dur dedigin yerde durmaz

mavi renkli bir canavar
    her gece beni oyalar
    kollarimdan yakalar
    yatagin altina atar

mavi renkli bir canavar
    girer düslerimle oynar
    gerçekleri anlatir
    tekrar ülkesine kaçar

mavi renkli bir canavar
    her gece beni oyalar
    kollarimdan yakalar
    yatagin altina atar.
    #1242808 (Eqin, 01.02.2007 16:37)

© 2008 - uludağ sözlük

mavi canavar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mavi canavar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mavi canavar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» son mermiyi kendine sik » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » nostaljik tramvayda aglamak » michelle marsh » usuyen kutup ayisi » kadi » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » pleasantville » yabanci dil » dusta aglamak » zamane sozluk » rapid share » muratboz com » brad bellick » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hande » bir varmis bir yokmus » hugo lloris » ismail turut » ifrit » disko krali » yumurtanin fircalanmams tarafi » jamall » dinde mantik aramamak » tkip » artvin kemalpasa festivali » norrda » zemzem cok elzem » salonda coraptan topla mac yapmak » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi