matthew modine 

kapat
  1. tiyatro kokenli amerikali oyuncu.belki de hala tiyatro oyuncusu dememiz daha dogru olacaktir.ben sahsen kendisini ilk birdy filminde henüz karizmatik olmamis yakısklı Nicolas Cage le beraber basrollu paylasirken gormustum.sonra full metal jacket da oynadi sonra tonla filmde falan filan...
    #750426 (beter bocek, 18.10.2006 02:44)

© 2008 - uludağ sözlük

matthew modine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. matthew modine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu matthew modine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » star wars » komur olmak » cogu gitti azi kaldi » meydanbenim » filmkolix » rudolf durkovic » sol frame in mahkemeye donmesi » izmirli kizlar » ceza muhakemesi kanunu » kars fen lisesi » 7 milyon euro » alf » kiz cocugu » 7 ekim 2008 uefa kupasi kura cekimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nigde gazozu » sozluk yazarlarinin itiraflari » ahmet yildiz olmedi » ertugrul saglam in harcanmasi » yol arkadasi » ats2 » ballboy » google guvenli arama » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » antropometri pergeli » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » bildirim komutu » on bini deviren yazarlar