matthaeus passion 

kapat
  1. johann sebastian bach'ı nasıl bilirsiniz? tabii ki bir deha olarak biliriz. işte bu dehalığın en önemli belgesidir matthaeus passion. en insani, en büyüleyici, en büyük olanın daima bach olacağını anlatır bana.

icra edilmesi oldukça zahmetli ve zor olan bu eseri chicago symphony orchestra'dan dinlersek, çok daha mutlu, mesut oluruz. sabah kalk dinle, akşam üstü güneşi batırırken dinle, gecenin daraltıcı ve karanlık bir vaktinde dinle, yolda dinle, okulda dinle, her yerde dinle bu muhteşem besteyi. ve her dinlediğinde bach'a saygı duruşu çakmayı unutma.
    #702459 (louis cyphre, 06.10.2006 22:32)
  2. j.s. bach ın en önemli eserlerinden biri. 1727'de bestelenmiştir. tıpkı mozart'ın requiem'i gibi dinlendiğinde insanı bulunduğu yerden alır, farklı yerlere götürür.

(bkz: erbarme dich)
    #1197577 (krishna, 24.01.2007 01:18)
  3. beni gerçek anlamda benden alan eserlerden biridir. betimlenmesi o kadar zor bir eserdir ki bu kelimer kifayetsiz kalacaktır. seven insanın gözyaşları bi nebze anlatabilir. ama sadece bi nebze.
    #3304143 (alone with everybody, 22.04.2008 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

matthaeus passion başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. matthaeus passion ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu matthaeus passion nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» empyrium » en buyuk karpuz yarismasi » sacriter » brokerx5 ya da mustang » tunceli de mini etek giymek » zall kimdir » alp arslan » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » rize » pathology » yalnizliktan korkan insan » netsozluk » al yesil dokun anneler » 3harf sozluk » telsiz kestirmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » become a premium member now » birak daginik kalsin » gece » grandmaster flash » ikimizin yerine » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » toygar isikli » sozlukteki erzurumlular » ben bu yaziyi sana yazdim » zeki duyguluer » karmayla gelecekteki uludag sozluk » sualtu housing » casio f91w » cinsel organin fermuara sikismasi